Публикувано Септември 6, 20178 гд По добре, че побърква направо Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Септември 6, 20178 гд Странно, ако си го изключил преди 7 часа, когато е писано мнението, аз получих мейл към 15ч и нещо мисля беше, хем тогава не бях и влизала във форума, работех нещо на компютъра. Няма значение де, щом не работи както трябва и пречи, добре си решил да го спреш. Според мен, ако работеше правилно, би бил полезен, защото все пак не е зле да се знае, ако някой се опитва да се логне в профила, може би в някоу следваща версия ще е по-добре.
Публикувано Септември 6, 20178 гд Автор Офф, не бях спрял агента а само визуализацията в профила(мислех, че е достатъчно). Сега агента вече трябва да е спрян, но само досадния агент, който Ви праща мейли. Форума продължава да си следи логванията. Всеки може да вижда в профила си последните устройства от които се е логвал.
Публикувано Септември 6, 20178 гд Бях на кантар да си изхвърля мобифона,ей не се спря!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 12, 20178 гд Не знам дали това е правилната тема, но сте пропуснали един модел iPad в менюто за добавяне на iPad - iPad 9.7 (5th gen. 2017).
Публикувано Декември 12, 20178 гд Здравейте, някакви идеи, защо като обновя форума и дам непрочетено съдържание не ми изчезват прочетените теми! Благодаря.
Публикувано Декември 13, 20178 гд Автор Нямам такъв проблем на нито един браузър. Ако някой друг има подобни проблеми да пише. mementovivae пробвай с друг браузър и сподели.
Публикувано Декември 13, 20178 гд Имам един леко дразнещ проблем през Тапата. Като вляза в прочетена тема, ме пуска на първото мнение, а не на последното. В други форуми не е така, може би някаква настройка по платформата? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 14, 20178 гд Да, например, другаде , като дам “непрочетено съдържание” и ми изчиства това, което съм прочел! Като отворя нова тема и ме праща директно на последното мнение. Тук може би е настройка някъде, но не намирам. Иначе в Сафари съм дал на прайвът браузър и за това ми прави дертове. Не знам при някой дали има проблем! Даже, като отворя тема в нов прозорец и ми дава, че не съм логнат и се логвам отново за да пиша мнение! Лека вечер.
Публикувано Декември 14, 20178 гд Автор Няма подобни настройки за тапата. Мисля, че настройките са само локално при всеки потребител.
Публикувано Декември 22, 20178 гд Когато се опитвам да дам линк от друго място или тема във форума, се появява проблем. Дава ми, че линка е добавен автоматично, но остава невидим през браузър. През Тапаталк се вижда. Правя го през компютър, ако има значение де.
Публикувано Март 7, 20188 гд А дали е интелегентна, и да дава прогнозата според разположението на IP-то през което се гледа форума?
Публикувано Март 7, 20188 гд Има опция за смяна на местоположението в ляво горе беше мисля, като отвориш самия уиджетSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 7, 20188 гд Сменям за гр. Пловдив, но при следващо влизане в сайта пак си става София.
Публикувано Март 8, 20188 гд Нищо не трия. Дори и при рефреш на страницата връща София Освен да се местим
Публикувано Март 8, 20188 гд Автор Времето е зададено да показва времето на местоположението на платформата/форума, а именно София . При другите варианти се бъгва плъгина и не се визуализира.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.