Публикувано Април 30, 20196 гд На профилите, срещу устройство пише цифри Ник-овете станаха едноцветни
Публикувано Април 30, 20196 гд Не показва кой е писал последно в темата. Тъкмо се зачудих кой е този топик който е наспамил всички теми
Публикувано Юни 20, 20196 гд Автор Днес правих малко по сериозна профилактика на сървъра и ъпгрейднах платформата. Ако има някакви нередности, пишете за да ги отстраня.
Публикувано Август 19, 20196 гд Автор Имаше няколко дена непредвидено натоварване на сървъра, но вече всичко трябва да е ОК. Скоро ще местя форума на по добър сървър. Ако до тогава има леки сривове/забавяния искено се извинявам за причиненото неудобство.
Публикувано Септември 18, 20196 гд Сигурно няма как форума да мине на Discourse, доста добра система и е безплатна? ( а и лека за потребителя, Инвижъна е тромавка работа ) Редактирано Септември 18, 20196 гд от profusion
Публикувано Септември 18, 20196 гд Автор Защо да минава на друга платформа, като тази дето ползваме е най добрата?
Публикувано Септември 18, 20196 гд Най-добрата е силно казано, но е добра да. ПП само при мен ли имам проблем като пусна пост изписва Записване.... и 10 сек докъто постне?
Публикувано Септември 18, 20196 гд Автор При мен няма такъв проблем. Иначе ако трябва да се спори за BMW и Mercedes, винаги ще има противоречия, но базирайки се на предложението от теб не бих коментирал...
Публикувано Септември 18, 20196 гд Беше просто идея и предположеие. Инвъжъна вече не е това което беше преди 10г.....
Публикувано Септември 18, 20196 гд преди 1 час, profusion написа: само при мен ли имам проблем като пусна пост изписва Записване.... и 10 сек докъто постне? Адаш, тая аномалия я има и при мен, независимо от комп, ОС или доставчик. Иначе при редактиране на мнение е мигновенно. Подозирам, че не е от платформата, а от хостинга й.
Публикувано Септември 18, 20196 гд Автор Безплатна платформа е някак си е извън моето виждане за стабилен форум. Те, разбира се са доста по бързи, защото нямат толкова екстри/добавки/възможности и по малко ресурс изискват, но са и доста уязвими от към сигурност. А и не на последно място доста лицензи съм платил за тази, ще е грозно да ги захвърля. Ако идеята ти идва от темата с даренията, не го мисли, ще я поддържам както съм го правил до сега. Ако изхождаш от спирането на форума последните дни, то е защото експериментирам и скоро ще намеря правилното място за хост(личен с изцяло моя поддръжка). За сега имам пробем само с енергото, защото там където беше последно имаше сериозно прекъсване на тока за два дни
Публикувано Септември 18, 20196 гд Автор Сега в момента ще бави доста, защото пипам по сървъра, но ще е временно.
Публикувано Септември 18, 20196 гд Не знам какво пипаш, но в последния половин час върви по-бързо. П.С. Тъкмо похвалих и повлече - този пост отне над 15 сек...
Публикувано Ноември 27, 20196 гд След прекъсването от вчера, вече не работи раздела непрочетено съдържание и връща винаги празна странциа. Все едно никой не е писал нищо.
Публикувано Ноември 27, 20196 гд преди 3 часа, stangen написа: След прекъсването от вчера, вече не работи раздела непрочетено съдържание и връща винаги празна странциа. Все едно никой не е писал нищо. Aaa аз си мислех че нещо аз съм натиснал или всички са излезнали в отпуска ?
Публикувано Декември 11, 20196 гд Здравейте, преди време когато се качваше снимка или скрийншот, можеше да се избира размера. Сега, когато качвам не ми изскача тази опция. Автоматично ли преоразмерява? Поздрави.
Публикувано Декември 16, 20196 гд Автор За съжаление не могат да се спрат, само аз мога. Ако дразнят да ги махна?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.