Публикувано Ноември 14, 201114 гд Ок не е такъв проблем.Нали всички се стремим форума да става по-добър
Публикувано Ноември 15, 201114 гд Не не виж никои не е фанатизиран.Аз приложението на калдата го чета редовно.Обаче това пускане или анонсиране на "ниско-бюджетни смартфони с андроид" всекидневно ме дразни.Сигурно са ви попадали в ръцете и знаете,че определението смартфон не им стои добре.Ама здраве да е.Пак повтарям,че всички се стремим ....
Публикувано Ноември 15, 201114 гд Автор Скоро ще има мод в който всеки от профила си ще може да изключва тази секция. Тогава ще сложа и статистика на мода. Вярвай ми няма да са много. Не се впрегайте на различни от Apple новини. На 90% от потребителите във форума са IT заинтересувани и по тази причина ползват Apple. Намерили са в iPhone - стабилния телефон и в iOS - стабилната OS. Всички обаче четат по другите форуми или новинарски сайтове новините за другите устройства. Точно по тази причина сложих тоя робот, за да можете да получавате инфо за новите придобивки на другите марки директно от форума, който най много посещавате. Не бъдете егоистични и се примирете с факта, че Apple не е единствената фирма за мобилни телефони. Аз главно не бих ползвал телефон различен от iPhone и компютър различен от Mac, но това не ми пречи да следя другите марки какви ги вършат, напротив, доставя ми удоволствие.
Публикувано Ноември 15, 201114 гд Ок.Не искам да създавам конфликти.Ясно е,че щом на по-голяма част от потребителите са им интересни ще ги има.Може би при мен проблема е ,че чета там и се дублират.А за телефона след като един приятел ме помоли да му кача скаип на 1вата галактика и разбрах,че повече не искам да го пипна .
Публикувано Ноември 18, 201114 гд Автор Утре 18.11.2011г. в 11:00ч. започвам цялостна профилактика на сървъра на който е разположен форума. В 11:00ч. форума ще бъде спрян и се надявам бързо да приключи процедурата. Не мога да кажа кога ще приключа и по тази причина не давам краен час. Лек ден Ви желая. Форума е преместен успешно. Малко ще има проблеми с инструмента, но се надявам да се разреши скоро. Форума трябва да е в пъти по бърз. Очаквам да споделите мнение.
Публикувано Ноември 18, 201114 гд Автор Всички инстроменти работят. Може да срещнете неработещи линкове или снимки към поддиректории, които ще портна по късно. До довечера се надявам всичко да е по старуму, но в пъти по-бързо.
Публикувано Ноември 18, 201114 гд Не само е по–бърз, но при мен изчезнаха бъговете, заради които се налагаше при отваряне на страница да стопирам процеса и рефрешвам отново по 3–4 пъти.
Публикувано Ноември 19, 201114 гд Новият шрифт ми е все още малко странен, но иначе откъм бързодействие е по-добре.
Публикувано Ноември 20, 201114 гд Aveliky няма смисъл, според мен си е много хубав шрифта, просто им трябва време за да свикнат.
Публикувано Ноември 20, 201114 гд Не, че не ми харесва, просто като съм свикнал да гледам форума по един начин, всяка промяна ми прави впечатление. Както каза колегата, въпрос на време да свикна(ем).
Публикувано Ноември 20, 201114 гд Не знам вие за кой шрифт коментирате, но на мен не ми е удобен този от известията по мейл. Може би още не са настроени, но преди излизаха хем по–едрички, хем като директно съобщение, а не като цитат (в рамка), пък и се виждат тагове и т.н. Хем трудно се чете, хем – грозничко. Ако може да се форматират известията както бяха, ще е добре.
Публикувано Ноември 20, 201114 гд Другите, които днес получих след възстановяване на функцията, ги изтрих.Само това остана: Само че при мен в мейл клиента е съвсем, съвсем дребно, не както се отваря тук, въпреки, че съм задала в него голям размер на шрифтовете, и съм сложила по–ниска резолюция...
Публикувано Ноември 20, 201114 гд Автор Следващия който го получиш ми го прати сниман целия на ЛС а защо не виждаш логото?
Публикувано Ноември 20, 201114 гд Не, логото не е проблем, мога да го разреша: Шрифта ме мъчи, че е адски ситен, дори тагове и т.н. не са болка за умиране, колкото шрифта... Така беше преди профилактиката:
Публикувано Ноември 20, 201114 гд Автор Вале, при мен шрифта си е супер, даже ми е голям. Нещо по мейл клиента ще е проблема, ето как е при мен в оригинален вид:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.