Публикувано Декември 16, 20196 гд Не ме дразнят, но на уиндоус машина (без значение браузъра) ми лагва сайта, а ма на мака са си е ок.
Публикувано Декември 16, 20196 гд Едва ли съм само аз, ама с Мак и с иПад на различен нет като поствам и чакам 20сек докато се постне.... А редактирането става светкавично. Редактирано Декември 16, 20196 гд от profusion
Публикувано Януари 3, 20206 гд От известно време бутоните за съкратен/разширен изглед на фийда с непрочетено съдържание изглежда че не работят и винаги се показва разширения изглед. Не е някаква болка за умиране, ама бях свикнал да гледам съкратения изглед и сега трябва доста да скролвам докато прегледам заглавията на това, което не съм прочел.
Публикувано Април 4, 20206 гд От няколко дни границите при името на потребителя са се скапали при мен.
Публикувано Април 4, 20206 гд Автор Явно темата не се пасва добе с последната версия, ще следя и когато я обновят, ще я ъпдейтна.
Публикувано Май 4, 20205 гд Малко по-назад в темата споделих за проблем, който до ден днешен не мога да реша. Не виждам почти нищо в постовете, освен текстовете. Така е със Safari и с Firefox , с iPhone и с iPad .Трих кешове, логнат, разлогнат, няма оправия. Пак качвам и скрийншот.
Публикувано Май 4, 20205 гд Да. Не се бях сетил, но това е причината. Благодаря за съдействието! ПП: Проблема го има с активирана функция “Интеграция със Safari”, при Firefox Focus. При активиран AdBlock, няма проблем. Редактирано Май 4, 20205 гд от ne4o
Публикувано Май 4, 20205 гд Когато пуснеш стрикт блокинг в който и да е браузър, външно съдържание не се визуализира. С прости думи ако дадена функция в уебсайт е свързана с кукита от външен, блокираш ли ги - функцията не бачка. Същото е и със "социалните" бутони за споделяне и т.н.
Публикувано Ноември 13, 20205 гд на 10.11.2020 г. at 8:57, mirror написа: @Aveliky, да добавиш новите айфони при избор на у-во в профила. И за часовниците
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.