Публикувано Ноември 14, 20214 гд Привет, пак съм аз! Наскоро забелязах, че в тапаталк не ми се показват личните съобщения. Ето днес също получих, даде ми известие и не се вижда, влязох от лаптопа, за да го прочета и отговоря. Дали е нещо свързано с платформата, или тапата пак се бъгва както обикновено?
Публикувано Януари 12, 20224 гд Автор Има си сертификат, но защо вади съобщението нямам идея. Може нещо суперхостинг пак да са се издънили...
Публикувано Януари 12, 20224 гд Мисля, че преди време имаше подобен проблем, но може и да бъркам, не ми се търси през тапата, дано се оправи.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 12, 20224 гд Автор Трябваше да оправя разни неща, но интересно, много бързо опресниха DNS-ите...
Публикувано Януари 12, 20224 гд И други сайтове дават същата грешка. Май проблема наистина е в хоста.
Публикувано Март 10, 20224 гд Да попитам - има две теми, които винаги стоят с иконката, че има непрочетени мнения - Борса и Как да инсталираме платените приложения безплатно? Дори и да цъкна да се маркира целия форум като прочетен, след рефреш тези двете стоят като непрочетени, въпреки че няма нови мнения? Даже последното мнение на тази тема с приложенията е от 2015 г. Редактирано Март 10, 20224 гд от robot
Публикувано Август 11, 20223 гд Автор Сложих нова тъмна тема, кръстена е: Тъмна. Ако има забележки, моля да споделите...
Публикувано Август 15, 20223 гд Между другото, много е добра тъмната тема според мен, допълнително че има и няколко готини опции, които светлата няма. Единствено юзърите с цветни имена не им се четат много добре, тъй като контраста е слаб с тъмния беграунд. Може да го оправите много лесно като добавите едно пропърти за имената в css - mix-blend-mode: plus-lighter;, и така ще промените всички заедно (като идея просто в ляво се вижда с добавеното пропърти, в дясно е сегашното
Публикувано Август 15, 20223 гд Автор В IPBoard малко не е разрешено да се пипа в css, но го барнах малко по друг начин.
Публикувано Август 19, 20223 гд Една идея която съм виждал в доста форуми - не може ли да се направи, когато кликнеш на името на темата да те отведе до непрочететното съдържание, а не само с точката отпред, честно казано тая точка като съм на тел и пад едвам се нацелва, дори някой път и на комп?
Публикувано Август 19, 20223 гд Това имам в предвид, по-удачно е цялото заглавие да води там (както е в много други форуми), а не тая точица която се нацелва трудно всеки път, особенно на тъч екран а и на комп даже…
Публикувано Август 22, 20223 гд Най-долу при декларацията за поверителност.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.