Публикувано Октомври 22, 20223 гд Автор Снощи форума го преместих на мой сървър. Ако има някакви проблеми, ще се радвам да ги споделите.
Публикувано Октомври 23, 20223 гд Субективно - да. Обективно - няма да меря цифри, но е по-добре със сигурност. Със стара машина съм и при мен доста личи.
Публикувано Октомври 24, 20223 гд на 22.10.2022 г. в 19:23, Aveliky написа: Някакси като че ли по-бързо работи? При мен лети, без майтап.
Публикувано Октомври 26, 20223 гд на 22.10.2022 г. в 9:55, Aveliky написа: Снощи форума го преместих на мой сървър. Ако има някакви проблеми, ще се радвам да ги споделите. В момента се опитвам да прикача видео в една от темите, и ми дава тази грешка. Файлът е mp4, 1.4 mb, скрийнрекординг от телефона
Публикувано Октомври 29, 20223 гд Аз през тапата въобще не мога да кача каквото и да е видео. Вижда само снимките.Има ли лек, или от тях ще е?
Публикувано Октомври 29, 20223 гд Автор Нямам настройки, които да могат да го разрешат. Явно това е политиката на тапата.
Публикувано Октомври 28, 20232 гд Дали може в настройките на профила да се добавят и последните айфони от 15та серия
Публикувано Октомври 29, 20232 гд Дали може в настройките за профила да добавите и новия Apple Watch Ultra 2
Публикувано Септември 30, 20241 гд Едно предложение - да се направи една отделна специална офтопик тема в Говорилня, за "Айфон vs Андроид", или нещо от сорта, където и двете страни да си защитават любимия продукт, вижда се че от време на време изникват такива страсти. Не знам дали преди е било обсъждано, но явно има хора, на които им се спори, кой е по-добрия телефон, дали се купува айфона само за "статус в обществото", за да те приемат във висшата класа, и подобни - мисля, че е добра идея, за да не се спами в другите теми?
Публикувано Септември 30, 20241 гд Автор Не виждам причина да не направиш, направи такава тема и започвайте спора
Публикувано Октомври 2, 2025Окт 2 Здравейте, може ли да добавете най-новите модели iPhone към опциите в потребителските настройки за избор на използвано устройство. 😀
Публикувано Октомври 3, 2025Окт 3 Не знам дали е добра идея, но според мен може вместо избор от списък за тел., айпад и часовник да е обикновен инпут като на компютъра? Така няма да се налага ъпдейт всяка година. Не знам де, и вие кажете дали ви се струва ОК? Също така може да се обнови инфото за СИМ Карта, повечето не са актуални, даже ФО и ФЗ не знам какво са. И също може да махнат тези несъществуващи вече чат клиенти
Публикувано Октомври 3, 2025Окт 3 Точно каква роля играят тези полета, освен да се похвалим какво устройство имаме? Всеки може сам да си сложи подпис.
Публикувано Октомври 3, 2025Окт 3 Основната цел да се виждат устройствата е, когато човек пише или пита по даден въпрос/проблем/ситуация да се вижда за какво устройство става въпрос. Не е за хвалене, не сме в 3ти клас да се хвалим кой какъв телефон има. Даже е забранено да се хвалим, и който го хванем го наказваме да ползва самсунг 3 дни А подписа е за мъдрости, цитати, мисли, или нещо забавно, кой каквото реши.
Публикувано Октомври 27, 2025Окт 27 Автор Смених сървъра на форума, мисля, че сега трябва да е доста по бърз! За съжаление за Tapatalk няма по нова версия и проблемите с него остават! Ако има други проблеми пишете...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.