Публикувано Ноември 20, 201114 гд Ми задала съм му едър шрифт на клиента, няма къде да пипам повече там. Не знам защо така се промени след профилактиката. В горния пост втория шот е от преди нея, и тогава беше като при теб, сега стана това от първия ми пост тук – с прозорчето като в цитат, и ситния шрифт. Преди и лого нямаше, може би от него нещо... Карай, квото – тва...
Публикувано Ноември 21, 201114 гд Автор Добавил съм една екстричка Всеки може да добави адреса си във новия таб "Карта". Разбира се това се отнася за потребителите които не се крият от нещо Ако не искате да добавяте личния си адрес, то може да добавите само града където живеете, пример: София, България Мисля, че тези които се занимават с продажби е хубаво да си добавят адреса за да ги видим колко са сериозни
Публикувано Ноември 22, 201114 гд А може ли да се добавим повече от веднъж? В различни градове, разбира се.
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Когато се опиташ да изтриеш местоположението в съобщението има правописна грешка. Сигорни ли сте, че искате да ...
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Не знам защо се получи това, но от сутринта насам вече не мога да си отварям съобщенията, известия и профил, с google chrome съм, сега опитах дори да изпратя този отговор и това не ми е позволено. Този текст ми се наложи да го публикувам от internet exporer.
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Баце, с нова версия на платформата сме - споко, ще я наместим лека - полека
Публикувано Ноември 23, 201114 гд Автор За какви съобщения говориш? Не би трябвало да имаш проблем с нито един браузер. Изчисти си кеша на браузера и пробвай пак.
Публикувано Ноември 26, 201114 гд Има проблем с търсачката. В случая разпознава кирилицата като дума под 3 символа.
Публикувано Ноември 26, 201114 гд Интересното е, че аз точно с твоята фраза, нямам проблем. Пробвай с главна първа буква.
Публикувано Ноември 26, 201114 гд Не е от това, gogzy неволно (предполагам) е сложил един интервал преди "запазване"
Публикувано Ноември 29, 201114 гд А досадният банер който отделя първата тема от от другите в различните раздели, така ли ще остане?
Публикувано Ноември 29, 201114 гд Автор За съжаление да. Това е част от екстрата която получават VIP потребителите. Форум без реклами.
Публикувано Ноември 29, 201114 гд Благодаря за информацията, ще се става VIP Edit: То даже и не боляло
Публикувано Февруари 7, 201214 гд Кои потребители могат да видят на кои постове са им благодарили ? П.П. Можеш да видиш кой ти е дал репутация. Видях вече Редактирано Февруари 7, 201214 гд от mitkoiphone
Публикувано Февруари 9, 201214 гд Може ли да помоля да промените формата, с който се постват видео клипове от youtube. В момента се разчита само на флаш, а някои от нас не искат това жУвотно на компютрите си. За целта Youtube имат embed code с iframe, който разпознава дали имаш флаш или си пуснал бета услугата за гледане на клипове с HTML5. Ето пример: <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5kZ4xuAvfSg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Това ще отнеме по-малко от 5 минути на някой от разработчиците, и ще съм много благодарен, ако се въведе.
Публикувано Февруари 9, 201214 гд Нещо си се объркал! Дай в YouTube, Споделяне, копираш линка и не ти трябват нито форми, нито тагове. Пействаш си в поста и си готов. По-лесно е за 90.9% от потребителите.
Публикувано Февруари 9, 201214 гд Във форума се ползва само флаш за показване на клиповете, а аз не искам да го инсталирам. В момента не виждам нито един от клиповете в който и да е пост.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.