Публикувано Ноември 19, 201213 гд Автор Това не е предложение или подобрение,а лично мнение.Забелязвам че Aveliky и Каката все по-малко започнаха да пишат във форума.Може да е поради липса на време и т.н. тяхна си работа,но без тях форума е малко постен.Hope of return. Спокойно, не сме избягали твърде далеч И ще се завърнем скоро
Публикувано Ноември 27, 201213 гд Не знам дали е правено нещо по форума или е от новия tapatalk,но направо в момента хвърчи
Публикувано Декември 3, 201213 гд Там където въвеждаш думата/думите за търсене, на края на полето имаш едно "Тази тема" Това означава че ще търси в текущата тема, а не във форума. Ако цъкнеш на него и ти излиза падащо меню. Избери форум и ще ти се реши проблема.
Публикувано Декември 3, 201213 гд В един друг IP Board форум има една много удобна функция, която използвам често - когато скролваш надолу в дадена тема, отстрани винаги има едно бутонче, което като го натиснеш те качва веднага в най-горната част на темата (top). Ако може да се добави и тук ще е супер удобно.
Публикувано Декември 3, 201213 гд Бах тва го виждам за първи път Иначе моето предложение беше, както в един друг форум този бутон седи отстрани близо до скрола и във всеки един момент можеш да го цъкнеш, т.е не е нужно да слизаш до долу, за да се качиш горе.
Публикувано Декември 28, 201213 гд Не знам дали е "подобрение" по форума, обаче или в някой от скриптовете на рекламните банери, или в кода на самия форум се е промъкнал скрипт, който антивирусната ми го засича. Появява се един слой, който скрива целия форум и има текст "ако не си бот кликни куче". Има три картинки и когато кликнеш кучето се опитва да запише я някое скриптче, я нещо друго на диска и антивирусната писка.
Публикувано Декември 28, 201213 гд Това няма ли как да се оправи ? От доста време го има ... Редактирано Декември 28, 201213 гд от MUFCBG
Публикувано Декември 28, 201213 гд Не само при Anton,но и при мен се промъкна кучето и антивирусната изпищя
Публикувано Декември 28, 201213 гд При мен излезе когато натиснах Маркирай форума като прочетен. При презареждане не се появи втори път.
Публикувано Януари 28, 201313 гд Последните два дни забелязвам, че като се поставя отговор по дадена тема не излизат допълнителните неща като емотиконки, бутоните за добавяне на снимка, адрес и т.н. Още нещо което забелязвам е, че когато се натисне бутона за Харесване и страницата се презарежда наново ( поне така изглежда ). Това са някакви нови ъпдейти по форума или е някакъв временен проблем?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.