Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BGiPhoneBlack Theme

Featured Replies

Публикувано

Златен!!!

• Отговори 121
  • Прегледа 20.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ради Аврамов
    Ради Аврамов

За всички потребители на форума и сайта, които са доволни от работата на екипа и искат да носят част от него със себе си, направих тази тема.Темата има още недостатъци, които се надявам заедно да опра

• Ради Аврамов
    Ради Аврамов

Разбира се, че може.

Публикувано

Някой може ли да ми намери икони за Weather, Applications (папка), Apple (папка), Fun (папка) .

Публикувано
  • Автор

ViKsSs извинявам се за закъснението, но нямах време.Икона за Weather си има. Виж тук: Проблем при смяната на Weather иконата при FW 3.0

Направих останалите:

-- Днес, , 11:36 --

Иконите вече са 152. Ето един архив със всички до момента :

BGiPhoneBlack-icons(27.10.2009).rar, 1,446 KB

[download:t43rhx84]http://www.2shared.com/file/8708108/cfaf8b12/Icons.html[/download:t43rhx84]

Публикувано

Мерси много uncivilized

Публикувано

mupo може ли само да сложиш другата иконка на Alarm clock , където часовника е зелен.

Благодаря предварително.

П.П ( и ако може на Air Sharing Pro иконката )

Публикувано

Темата е уникална, но имам проблем с winterboard. Кокато я избера от там неще и неще да я избере. Пробвах и с другите фабрични теми в него - и тях неще. Преинсталирах го, махах го и слагах но няма полза.

Custom 3.1.2 by Aveliky, 2G с custom boot лого.

Публикувано

Пробвай така:

fdfbdf3a5ff94e9c2c7f91514917a065

Подреди ги в този ред и ги маркирай.

Публикувано

Подредих ги всичките като тебе ама не става

Но на User Wallpaper нямам тая чертичка отсрани, която я има на другите 2.

Като ги избера нищо не става - стоят си така и backgrounder показва, че winterboard работи ама няма резултат. Последно давам Fix от sbsetting и вече ще видим кво да прая

-- Сря Ное 04, 2009 1:05 pm --

След много преинсталиране, нареждане, fix-ване темата тръгна, но все пак благодаря специално на Tonywoolf и на john_digweed

-- Сря Ное 04, 2009 1:18 pm --

Искам да ви попитам откъде мога да намеря иконите на всички приложения, понеже на мен ми липсват много и не искам да ви притеснявам а да си ги направя сам на photoshop

Публикувано

Търсиш иконите в интернет, например тук или чрез iTunes, а за тези от Cydia чрез Google.

Публикувано

Аз иконите мога да си ги намеря ,но работата е ,че просто исках да ми ги направиш със сивата лайсна.

Публикувано

infected2807, горното ми мнение е отговор на въпроса зададен от hrisst

Искам да ви попитам откъде мога да намеря иконите на всички приложения, понеже на мен ми липсват много и не искам да ви притеснявам а да си ги направя сам на photoshop

Колкото за твоите икони които искаш, прочел съм мнението ти, но нямам свободно време да се заиграя с Photoshop-a.

Публикувано

Лични извинения не съм разбрал ... е който има свободно време бих го помолил да направи следните икони:Linguo,Air Sharing Pro,WeDictPro,SNOOKER,3D Coaster,B-gammon,iCopter,FingerPiano,(иконата на Alarm Clock само че тази на която часовника е зелен ),Encore,DealNoDEal

Хилляди благодарности който ми ги направи !!!

Публикувано

Дано съм уцелил приложенията, тъй като ти си дал как излизат на телефона, а не имената им в iTunes.

Публикувано

Помъчих се да обработя иконките на photoshop, но понеже не мога да се справя искам ако е възможно да ми направите следните няколко иконки:

FreeMemory

PP Settings

Google Earth

MemStatus

Nimbuzz

DownloadPro

Assassin's

Carpenter

RedLaser

Arsenal

Snapture(кръглото ако може)

Благодаря!

Публикувано
  • Автор

За PP Settings нищо не намерих, защото не знам коя е тая програма.

Публикувано

PP Settings е PogoPlank или поне така казва Google

Публикувано

Миро е прав за PP Settings

Много ви благодаря за светкавичната реакция!!! :biggrin:

-- Чет Ное 05, 2009 8:25 pm --

С помощта на всички, които сме се помъчили с photoshop иконите вече са 201 и ще си позволя да кача линк към тях

DOX.BG

http://dox.bg/files/dw?a=63cbadb79a

Публикувано

Бих искал още 2 иконки:На Voice Control и на 3D coaster-----> http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 93155&mt=8

Публикувано
  • Автор

Заповядай: :Wink:

Публикувано

.

Публикувано

НАРОЧНО ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, ТА АКО Е КЪСМЕТ ГО ВИДИТЕ. МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЕ СТАРАЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ХУБАВИ НЕЩА, НО НАПРАВО УМИРАМ КОГАТО ВИДЯ НЯКОЙ ДА НАПИШЕ Iphone. ТОВА ДА НЕ ВИ Е НЯКАКВА КИТАЙСКА РЕПЛИКА?!?!?!! АСИМИЛИРАЙТЕ, ЧЕ ОТ ТУК НА СЕТНЕ КОЙТО И КЪДЕТО НАПИШЕ ПО НЕПРАВИЛЕН НАЧИН ИМЕТО НА ТЕЛЕФОНА, ПОСТА БИВА ИЗТРИВАН ВЕДНАГА. АМАН ОТ ВСЯКАКВА НЕГРАМОТНОСТ!!!

Публикувано

Съжалявам приятел.Механична грешка.Ще я оправя.

Ти още малко ще ме баннеш.Да ми го беше казал нормално.Кво е това отношение към труда ми?!

Публикувано

В излишни спорове няма да изпадам както аз така и ти или който и да било. Правя забележка на абсолютно всички, които не знаят как се пише iPhone! А що се отнася до твоя труд - нямам нищо против. Респект!

Публикувано

Аз обаче бих те баннал. Първо много ти знае устата, второ, това което си направил е голяма цигания, и трето, никак не подхожда на тази тема, която сама по името си Black трябва да ти говори нещо.

Публикувано

Бих искал иконата на Великата Програма : iPhonetic

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.