Публикувано Октомври 14, 200916 гд Днес сутринта convert-нах едно аниме през xvid4psp за iPhone/iPod Touch, но iTunes-а отказа да ми го прехвърли. Сега си свалих 2-3 клипчета от youtube директно в mp4 и пак не става. Казва ми, че форматът не се бил поддържал от iPhone-а. По принцип имам качвани клипчета, които са правени с iPodMe. Преди съм си слагал клипчета сваляни от youtube по този начин.. От какво е проблема? :eek:
Публикувано Октомври 15, 200916 гд Reset all settigs само това ще помогне.И аз имах съшия проблем и го оправих по този начин.Settings/General/Reset/Reset all settings П.П.:Кажи дали се оправи де?
Публикувано Октомври 15, 200916 гд Автор Еми пак не се получи.. само неща, които съм конвертирал с iPodMe се прехвърлят. Имам чувството, че проблемът с видеотата от youtube е, че и двете, които свалях бяха HD, но пък не разбирам защо не приема конвертирано през xvid4psp.
Публикувано Октомври 15, 200916 гд След като приема едни а други не едва ли проблема е в устройството ти.
Публикувано Октомври 15, 200916 гд Автор И аз стигнах до този извод, ама.. Знаете ли точно какъв .mp4 приема? Т.е. с какъв кодек направен.
Публикувано Октомври 15, 200916 гд Свали си Format factory от zamunda. Там има по дефолт настроен конвертор за айфон. Работя с него и става перфектно! Иначе: резолюция - 320х480; 25fps; audio - 128kbs; subs - .srt(настрой размера на 4).
Публикувано Октомври 15, 200916 гд И аз стигнах до този извод, ама.. Знаете ли точно какъв .mp4 приема? Т.е. с какъв кодек направен. Главно правило Освен формата, важна е и резолюцията.А имено 480x320 По-малка да, но по-голяма от горепосочената няма шанс да тръгне
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Конвертирам с Тоаст 10 под мак и няма никакви проблеми всичко става трепач
Публикувано Ноември 3, 200916 гд Ако ги имаш качени в библиотеката на iTunes, натисни десен бутон върху файла който ти трябва и му дай create iPod or iPhone version. iTunes ще си направи версии подходящи за качване на твоя телефон.
Публикувано Ноември 24, 200916 гд има някои резолюции които не се приемат от iphona, една вечер доста си играх и установих, че може да се добавят клипове с резолюция по-голяма от 480x320. ето настройки които аз ползвам и клиповете се качват и плейват безпроблемно: ---------------------------- codec - mpeg-4 video: profile: Baseline size: 640x480 / 640x360 / 720x406 / bitrate: 2500 kb/sec audio: AAC encoder stereo bitrate: 160kb/sec -------------------------------- като 640х360 и 720х406 са за формат 16х9. Най-вероятно тези резолюции се намаляват при качването в iphona-а, но аз компресирах в по-голяма резолюция, защото ползвах файловете и за друго.
Публикувано Ноември 24, 200916 гд iPhone 3GS плейва спокойно и FullHD. В момента го ъплоадвам в YouTube. [youtube:2mq7phf8] [/youtube:2mq7phf8]
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате