Публикувано Януари 3, 201412 гд Ааа, разбрах. Щото не съм я купил и се скъса от сейф мод. 2.2-53а Сега ще пазарувам май
Публикувано Януари 3, 201412 гд За момента не я видях кракната (излекувана) , но ти си решаваш. Би трябвало вече да работи нормално
Публикувано Януари 3, 201412 гд Дизайна барнат ли е за 7,или е стария?Платена ми е...да знам,да слагам или да чакам)) Edit:Нищо не са барналиОпцията за отговор с бутони при заключен екран при мен не работи
Публикувано Януари 3, 201412 гд Автор Всичко работи и опира до настройки. Ето при заключен: И настройките ми:
Публикувано Януари 4, 201412 гд От вчера 2 пъти safe mode!При набиране от Favorites от CallBar:( Edit:Ако може да пратиш тапета
Публикувано Януари 4, 201412 гд Офф: Неморален wallpaper, би ли го шернал? Едит: явно не само на мен ми е направил впечатление Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 4, 201412 гд от Nick Snow
Публикувано Януари 4, 201412 гд Ето го тапетчето, че и аз го търсих, но без този октопод го няма С http://images.google.com излизат бързо подобни неща, ако някой му трябва. http://forums.macrum...29&d=1355345135
Публикувано Януари 11, 201412 гд Как ти заспива на лок скрийн или? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Януари 11, 201412 гд Как ти заспива на лок скрийн или?Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Да, ако се забавя да вдигна.
Публикувано Март 16, 201412 гд Общо взето нищо не е фикснато - рандъм краша поне да бяха оправили!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 1, 201411 гд Хм..дава size mismatch и не иска да се инсталира. Може би доста са го налазили, а може и в моя телевизор да е...
Публикувано Октомври 3, 201411 гд Super е обаче претиква podcast приложението на Епъл. Писал съм им да коригират!
Публикувано Октомври 3, 201411 гд При мен няма проблем с Podcast или поне не забелязвам такъв - всичко си работи нормално.
Публикувано Октомври 3, 201411 гд След рестарт приложението изчезва и трябва наново да го инсталирам?
Публикувано Октомври 3, 201411 гд След рестарт приложението изчезва и трябва наново да го инсталирам? Определено не присъства тази аномалия при мен. Много е вероятно причината да е тази, която @gorgior спомена.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.