Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с уплътнението около екрана

Featured Replies

Публикувано

Преди около час забелязах, че от дясната страна на екрана (между стъклото и никелираната лайстна) стърчи нещо....естествено понеже съм от мъжки пол и съм българче.....го дръпнах. И както може да се очаква...вече си имам проблем :)...нещото се оказа или силкон или гумено уплътнение. В момента между стъклото и никелиранта лайстна на телефона (в горната част) има разстояние = около 0,3 до 0,6 мм.

Луфта е по цялата ширина в горната част на телофона и на около 5мм. в посока надолу от двете старни по дължина.

Моля за вашето мнение по въпроса. Проблема отстраним ли е, и ако да, как?

Може би телефона ще си живее и с това разстояние, но ме дразни ужасно много така, а освен това си мисля, че през този отвор ще влиза прах, влага и всякаква сродна гадост.

Публикувано

Същия проблем при мен - изскубах почти всичко и сложих черен стъкларски силикон. Оттогава няма ядове.

П.П. Много бърсане ще падне докато изчистиш екрана от остатъците после.

Публикувано

Ей и аз преди време викам да изчистя каналчето, че имаше прашинки, и с една игла като поднах и хоп... :lol: онова се показа и го дръпнах... сега около 1 см от уплътнението го няма, но не виждам да е някакъв проблем... :rolleyes:

Публикувано

Аз за сега нямам такъв проблем и на 2G и на 3G, след дълго и интензивно ползване, но все пак ми е интересно как alxx го е направил, можеш ли да пуснеш снимки?

Публикувано

Нямам с какво да снимам( с достатъчно висока резолюция). А, и няма кой знае какво за гледане - като истинско е. Е,почти. :rolleyes:

Публикувано
  • Автор

И аз си мислех за същото движение като alxx...бях сигурен, че "има ли свършване, ще има и бърсане" :rolleyes::):lol: ще го пробвам и ще споделя опита....

EDIT:

Да споделя, че го оправих по метода на alxx: добро облепване с хартиено тиксо.....яко мазане със силкон и добро забърсване накрая. Като нов е!

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

ам и аз имам същия проблем и ме дразни няма ли смяна на това уплътнение ;),той седи сега в шкафа де

Публикувано

Ами, по - горе е писано, какво и как. Трудно ли е?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.