Публикувано Юли 20, 201114 гд В момента имам snow leopard последния + Boot camp windows xp като си купя и инсталирам Lion От апп стор ще ми се прецака ли бууткемпа и предишните програми на snow leoparda?
Публикувано Юли 20, 201114 гд Ако е Update, не трябва да има никакви проблеми, но за всеки случай си направи един Backup с Time Machine
Публикувано Юли 20, 201114 гд Автор какво значи ъпдейт аз до колкото си мисля самата ос се слага върху тая и би тряало да е окей но все пак някой сложел Liona да каже.
Публикувано Юли 20, 201114 гд Автор Това е ъпдейт, което си мислиш. имаш предвид от snow leopard > към lion е ъпгрейд така ли и всичко ще ми стои както е старите софтуерчета и bootcampa с хп-то?
Публикувано Юли 20, 201114 гд всичко ще ми стои както е старите софтуерчета и bootcampa с хп-то? Всичко трябва да ти стои, дори и да не работи с новата ОС не би трябвало да се трие без твое позволение.
Публикувано Юли 20, 201114 гд Само NTFS-3G ми дава грешка, че не може да маунт-не BOOTCAMP-а. Инсталирах най-новата версия на MacFuse, тъй като няма по-нова версия на NTFS-3G. Грешката си я показва отново при рестарт или като си закача външния хард диск (който е на NTFS), но въпреки грешката мога без проблем да чета и пиша по BOOTCAMP-a и по външния диск от Mac OS-а. Да поясня че грешката я дава само при маунт-ване на NTFS диск. Стартирането на Mac OS или Windows си е ОК, както и всички инсталирани програми.
Публикувано Юли 20, 201114 гд Автор За последен път: спри да цитираш последното мнение!!! Следват санкции. а мигреишън асистента ползва ли го и предишните ти програмки от snow leopard работят ли ? или искат наново преинсталация както и библиотеките на Iphoto с снимки и т.н. стоят ли си ?
Публикувано Юли 20, 201114 гд Що не почетеш малко в сайта на епъл за ъпгрейда? Не че нещо, ама там има тонове компетентно инфо.
Публикувано Юли 21, 201114 гд Всичко си работи, не съм преинсталирал нищо. Е разбира се не съм пускал всички програми една по една, но до сега каквото съм ползвал си е ОК. В iPhoto всичко си е както беше.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.