Публикувано Август 6, 201114 гд Много врабчета на клона май. За 1 минута ми стигна почти до края, а сега от десетина минути не мърда Edit: Айн сега пък нямало батерия да го инсталира, иска 50%...Обаче си стои и чака батерията да се качи сигурно до 50%. Сега е бяло и не ми дава да го цъкна..Като го включих в контакта и се оправи. AppleTV2 Beta 4 Малко по-удобен е ъпдейта, но не е по бърз отколкото с iTunes. ББ 4.11.07 Редактирано Август 6, 201114 гд от iPhoneman
Публикувано Август 7, 201114 гд Ако джейлбрейкна ще може ли да актуализирам новия FW деиректно през телефона и ще се налага ли да правя отново джейл?
Публикувано Август 7, 201114 гд Според мен като излезе официално 5-тицата 100% ще излезе и приложение с което да ъпдейтваш ОТА така че да не се налага отново да джейлваш...
Публикувано Август 8, 201114 гд Нещо не може да ми се пише по телефона с тази последната бета. Не беше джейлван, за да пробвам това нещо ОТА, в тела има около 350 приложения, много малко музика и няколко снимки. Днес снимах и снимките не се пазеха добре, започваше сейфа и никога не свършва, опитах с няколко Камери. Сега iTunes 15 минути слага 6 актуализации, които са много малки, а е още на 1/3. Имал ли е някой подобен проблем ?
Публикувано Август 8, 201114 гд Бъг е, сега се усетих, че малкото снимки където ги имах са изчезнали, странно. Направих няколко за проба и все така. Въпреки всичко намерих подобен случй с последната Бета, но човекът е ресторнал начисто и е върнал бекъпа мисля от iOS 4.x.x. Ресторвам го тамън ще се зареди добре .
Публикувано Септември 1, 201114 гд "@MuscleNerd Today's iOS5b7 can be JB with last night's redsn0w b7 is.gd/6eek4Y but point it at b6 IPSW...annoying off-by-1 now " Според този пост най-новата бета може да се излекува с най-новия редсноу бета 7, но трябва да се посочи iOS5b6. Редактирано Септември 1, 201114 гд от gorgior
Публикувано Септември 10, 201114 гд С последната бета не ми работи iPod.app. Като опитам да пусна песен ме връща в плейлиста. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=42.617707,25.383840
Публикувано Септември 10, 201114 гд И аз го имах този проблем, просто синхронизирах музиката на ново.
Публикувано Септември 10, 201114 гд Има ли начин да работи за Европа iTunes 10.5 beta 8 with iTunes Match (Mac) ? About SubscribingiTunes Match beta is available to iOS developers in the United States.
Публикувано Септември 10, 201114 гд За да оправите проблема с iPod.app в iOS5 beta 7, направете следното: 1. Синхронизирайте iOS устройтвото си с iTunes и цъкнете на Music таба. Махнете отметката на Sync Music и цъкнете Sync, за да махнете музикалната библиотека, която вече е синхронизирана. 2. След като е приключило премахването на музикалната библиотеката от вашето устройтво, цъкнете отново на Music таба, сложете отметката на Sync Music и кликнете на Sync. 3. След като iTunes синхронизира музиката на вашето устройство, просто стартирайте iPod.app и пуснете някоя песен, би трябвало вече да работи. *Същото важи и за видеоклиповете в iPod.app, с единствената разлика, че цъкате на Videos таба, а не на Music таба. От там нататък, процедурата е същата. Източник
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.