Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Начин на инсталация: 1

Влизате в Cydia, добавяте си репото http://repo.beyouriphone.com/ и чрез Search намирате и инсталирате Orbit. Приложението е доста удобно за онези които имат 6, 7 или повече страници с апликации на телефона си. Чрез Orbit прескачате незабелязано някои от тях. Наслаждавайте се. :biggrin:

Начин на инсталация: 2

http://itunes.apple.com/linkmaker/

1: Сваляте .deb файла

2: Преименувате го на 1.deb

3: Свързвате телефона чрез WinSCP

4: Копирате файла във var/mobile/

5: Отваряте MobileTerminal (изтеглете свободно от Cydia)

За да се логнете пишете

su return

alpine return (не се вижда писането на парола)

6: Изпълнявате следната команда

dpkg -i 1.deb

Рестарт.

[youtube:1iaiqs6u]http://www.youtube.com/watch?v=1OdijK5ZcKI[/youtube:1iaiqs6u]

Публикувано

Супер! От кога го чакам! Много благодаря! :bravo::lol::lol:

Публикувано

Гледам, че я има и без да се добавя този сорс, но сигурно не е free. Иначе програмката е много добра.

Публикувано

Да, платена е! $1.99 , но си заслужава :bravo: (Ако знаех, че я има щях да си я платя)

Публикувано
  • Автор

Пак може да го направиш, деинсталираш тази, намираш платената и си я плащаш.

Публикувано

Е знам, че мога... Исках да кажа, че щях да дам тези $2, ако нямаше кракната :bravo:

Публикувано
  • Автор

Добавен е .deb файл и начин на инсталиране.

Публикувано

Търсих .ipa формат но ненамерих. На вас да ви се намира?

Публикувано

Няма такава бира. Нещата от сидиа винаги са САМО .deb.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Ето и новото в Orbit v2.0. Спестяваме поставянето иконата на дока.

Публикувано

Еее така е по-добре, аз точно щото не ми се искаше да заменям друга икона от дока си я изтрих.

Публикувано

A да попитам само.. Качих си версия 1.0 ... много ми харесва приложението... перфектно е даже... сега, ако я изтрия от Cydia и я кача от биг бос соурса и си я платя.. след това като излезе версия 2 тя нали ще ми е безплатна за мен ? Благодаря предварително!

Публикувано
  • Автор

Разбира се, всяко едно приложение се плаща еднократно и си остава твое.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Излезе ъпдейт 1.1, който се стартира вече с двоен клик на Home бутона, обаче си противоречи с Winterboard. Забелязах когато сте активирали тема през Winterboard и решите да преместите иконка примерно телефона влиза в SafeMode. Решението е Delete!

Публикувано

Всички тия програми са си шитня и не работят добре. Същата работа са и CallControler, OverBoard и разни други...

Публикувано
  • Автор

Шитнята се казва WinterBoard. От както се разделих с него се чувствам перфектно. Кой на кого пречи, оставям вие сами да се досетите.

Orbit 1.1

What's new:

* Home Button Support

* Search Page

* Theme Support

* Dynamic Sizing

* Performance Improvements

Публикувано
:( Аз също го разкарах отдавна(уинтер-а). Иконите сменям директно от файловата с-ма(малко е играчка), но нямам грижи и бъгове.
Публикувано

Аз пък не знам какво ревете всички по тоя WinterBoard?! Инсталирам го винаги и си правя телефона луд през него без абсолютно никакви проблеми, но стига сме спамили GPower просто ни съобщи проблем, който наистина съществува :(:) Аз лично смятам за супер излишни приложения от вида на Orbit, но все пак е добре да знам за несъвместимоста му с други програми. Мерси GPower:)

Публикувано

Все още е много по-зле от ОverBoard-а... изобщо не ми харесва! Нито се пуска с 2-та пръста.. а може само като се натисне Home бутона 2 пъти.. но като влезе в приложението излизаш само, ако избереш някоя страница или отново натиснеш 2 пъти - Home бутона...

Единственото което ми харесва при нея е... самия дизайн. Ако може по някакъв начин OverBoard-а да се направи така ще е просто велик !

Публикувано

Тя новата версия хубава ама тъпото нещо по дифолт прави двоен клик да го отваря, може ли да се премахме това нещо? Въпреки, че в Сетингс на дабъл клик е избрано нещо, Орбит-а явно оувъррайтва системните настройки.. Duh.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.