Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

How TO: Да инсталираме WhatsApp на iPad

Featured Replies

Публикувано

За целта е нужно само да инсталирате от Cydia WhatsPad, след което си инсталирате WhatsApp и всичко работи. Когато програмата ви попита за номера на телефона ви, просто посочете мобилният си, там ще получите SMS с активационен код, който трябва да въведете. Ако вече имате инсталиран WhatsApp на телефона си, тогава е добре да посочите друг номер, защото мен ме отписа от приложението и трябваше да го пререгистрирам с нов код.

Единственото неудобство е това, че устройството ви трябва да е с JailBreak и да е 3G + Wi-Fi.

След малко ще добавя скрийншотове.

edit: Програмата се разбира чудесно с FullForce ;)

img0092hs.jpgimg0093jc.jpgimg0094xe.jpgimg0095gxv.jpgimg0096yx.jpgimg0097pt.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Инсталирал ли си нещо другот?

При мен след инсталация качеството на картината е като на iphone приложение.

Публикувано
  • Автор

Погледни след "edit" какво съм писал. Приложението се казва FullForce и е налично в Cydia. Ако имаш затруднения пиши.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Явно проблема е в мене, защото въпреки, че инсталирах Whatsapp и FullForce и направих рестарт все още седи на iphone резолюция. Другото неприятно нещо което установих е, че не мога да го синхронизирам с айтунса. Иска ми ауторизация постоянно, понеже го инсталирах директно от инсталус, а като пробвам да го кача от айтунса не го инсталира.

Публикувано

А активира ли го от FullForce?

Публикувано

Четох преди месец, че WhatsАpp се пуска и на iPad само с WiFi и работи 100%. Малко по-сложно е бих казал и се изисква UDID от iPhone или нещо подобно. Ако намеря инструкцийте ще ги сложа тук.

Публикувано

Аз като го сложих по описания начин и при всяка синхронизация с iTunes ми изписва, че трябва да оторизирам компютъра си, който си е оторизиран по принцип. Оторизирам го на ново и веднага след това ми изписва пак да го оторизирам и така до безкрай. Като му дам Cancel и ми трие приложението от iPad-а?

• 1 година по-късно...
Публикувано

Имам проблем с инсталирането на WhatsApp на Ipad 3. През AppStore разбираемо не става.Преди бе лесно с WhatPad от Cydia и WhatsApp от Instaler. Сега при липсата на Instaler намирам приложението в разните му заместители , но не успявам да попадна на читава версия. Намерих и някакъв .deb на версия 2.8.7 но пак греда.Ако някой знае от къде да сваля читава версия или ми прати на лично работещ .deb ще съм благодарен.

Ако някой друг е имал моя проблем- решението за мен бе AppAddict+WhatsPad. Не е като да съм открил топлата вода, но най-после проработи за мен :smile:

Редактирано от shemesh

Публикувано

Аз имам проблем с инсталирането на Whatsapp на моят iPad... Кажете какво да направя? Нямам Installous, а чрез Iphone Configuration Utility не мога... Показва ми грешка..

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте!

Купих втора ръка Ipad 1 с firmware 5.1.1.

Няколко дена се опитвам да инсталирам WhatsApp, но не успявам.

Ipad-a има wifi и 3G.

Моля за помощ и по-просто обяснение, защото от този пост нищо не разбирам.

Публикувано

Преди беше: инсталираш кракнат whatsapp и после от cydia - whatpad и работеше, сега.... не съм пробвал.

Публикувано

Нещо такова, но вече или линковете не работят или всичко е платено.

Доколкото съм прочел става по 2 начина:

1. Чрез Cydia

2. Чрез iFunBox

Да, но не пак не става. Моля за подробно обяснение от някой и работещи линкове!

Публикувано

Аз ти предлагам да го зае@еш тоя whatsapp и да си сложиш Tango - то си бачка и на iPad.

Публикувано

Tango инсталирах, но понеже имам доста приятели с iPhone и WhatsApp, бих искал да го инсталирам и него.

Много добри отзиви има за него!

Щом преди ставало, трябва и сега да става.

Някой просто, който разбира повече да ми помогне.

10х!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.