Публикувано Юли 30, 201114 гд С Freestore, можете да инсталирате IPA директно от AppStore свободно. Мобилен субстрат, който позволява да използвате AppStore за да изтеглите кракнати приложения. FreeStore 1.0.4-3
Публикувано Юли 30, 201114 гд Ако съм разбрал добре теглят се от другаде кракнати но се използва appstore.app като интерфейс ли?
Публикувано Юли 30, 201114 гд Препраща към iparepo.com, но аз нещо не се справям с инсталацията! Някой, нещо?
Публикувано Август 6, 201114 гд Аз Донейтнах 5 долара ама нещо пак немога да се оправя.Може ли малко помощ?
Публикувано Август 9, 201114 гд Вече са на 100 % --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=42.821948,27.883275
Публикувано Август 9, 201114 гд Ммммда,и при мен не работи! --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=42.821827,27.883762
Публикувано Септември 7, 201114 гд От репото на repo.icausefx.com работи.Теглих няколко приложения без проблем.
Публикувано Септември 8, 201114 гд Моля за помощ.Значи,инсталирах първо 3-те файла и след това като проверих в репото,което KurtiMakarov e постнал ми изписва,че програмата е инсталирана.Пуснах App-store и пробвах да сваля приложение,но ми излиза надпис,че приложението неможе да бъде свалено поради вероятна причина в сървъра.Пробвах и с други,но проблемът си остава.
Публикувано Септември 8, 201114 гд Жоре, дори за четири, но с последния го иконосваш. Поне това вади Cyder-а. Възможно е да си имал качен UIKit Tools-а. @amebas, направи едно рестартиране.
Публикувано Септември 8, 201114 гд През Сидиа, слага само субстрата. Другите два се отнасят към репото, не към приложението. Може би ми е аднато от преди като съм слагал репото и сега не ми инсталира последните два.
Публикувано Септември 8, 201114 гд И аз имам същия проблем като amebas,а вчера изтеглих една игра без проблем.Някой да знае къде е проблема?
Публикувано Януари 11, 201214 гд Искам да попитам на клипчето се вижда Времето на заден план като бекграунд някой знае ли коя е програмата ??? Благорадя ви и извинявам се за Спама
Публикувано Януари 12, 201214 гд Сега го инсталирах от рипото и всичко си работи нормално. Само едно не мога да разбера защо не ме пита дали искам да сваля даденото приложение а направо го сваля. В опциите download prompt е включено а в стора не ми излиза. Ако някой знае да каже.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.