Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с настойката на iPhone като pc modem

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,пускам нова тема,тъй като не видях такава никъде!

Ако случайно не съм я видял се извинявам предварително,но или аз съм тъп,или не правя нещо като хората.

Та сега на въпроса,от скоро съм горд собственик на айфон 3гс,пуснал съм мобилния интернет през оператора си и сега от 2 дена се мъча да настроя гадината да работи като пс модем, обаче не иска понеже лаптопа въобще не го засича като модем.

В сайта на оператора е обяснено като за малоуни,тъй че няма да е там грешката, си мисля аз,въпроса ми е трябва ли някакъв допълнителен драйвър за да подкарам тая простотия като модем?

Благодаря предварително на всички отзовали се !!!

Публикувано
  • Автор

Да ама не!Дава ми го само като външно у-во за възпроизвеждане на музика!Нищо друго!

Публикувано
  • Автор

Какво по-точноправиш?

дай най добре на скайп да не заемаме място vrabchev75

Публикувано
  • Автор

проблема най общо казано е ,че лаптопа го засича само както казах по-горе, и е така и през кабел и през блутуут.сега незнам дали е от уин7 ил от тел. Изровил съм всички настройки и все едно и също, накрая ми дава грешка 633, в сми че у-то или се изпозва в момента или не са му направени настр. :blink:

Публикувано
  • Автор

Не е джейлнат ако това има значение

Публикувано

Виж това ръководство дали ще ти свърши работа. Доста е старо, но кой знае може и да проработи за по-нов фърм.

Редактирано от blajko

Публикувано

Имаш ли меню Settings -> General -> Network -> Cellular Data и въведени ли са ти настройките за Internet Tethering в него?

Публикувано

Може да ми е тъп въпросът, но имаш ли айтюнс на лаптопа? Без него - няма драйвър за устройството и няма да стане. Ненужно е да е пуснат, но трябва да е инсталиран.

Edit: Опааа...намира ти това

Да ама не!Дава ми го само като външно у-во за възпроизвеждане на музика!Нищо друго!

...или ти го намира като камера? Я си напиши тук данните от settings/general/about?

Редактирано от Alxx®

Публикувано
  • Автор

Да,настройките на тела са направени.Днес пак ще пробвам и ще кажа какво е станало.

Alxx,кои данни по-точно те интересуват.И не, даже и като камера не го засича само плеар,иначе ако питаш за фърм.е 05,16,02,вер.4,3,4,carrier 10.0, network vivatel,line vivacom, и да имам качен айтюнс,там проб няма работи си.

Публикувано

Щом си на вива, трябва да въведеш настройките за тетъринг ръчно - виж поста на Миро къде са.

Вива не е дефолт оператор и ще трябва да ги погледнеш в сайта им и въведеш ръчно, после рестарт и си свиркаш.

Питах за данни, защото си извадих погрешен извод че са ти пробутали менте :D

Ако имаш щракната снимка - ще го види като камера. Не се ли получи обаче - преинсталирай тюнса или само драйвъра, може с него да има проблем.

Публикувано
  • Автор

Благодаря на всички!!!Стана най после,ама след като вкл personal hotspot,само че идея си нямам за какво е тва :huh: . Сега вече най-после съм през мобилния нет :yahoo:

Публикувано
  • Автор

Да, все трябва да търсим горещите точки.Независимо на кого са :biggrin: !!!

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Да не отварям нова тема!

Когато включа Personal Hotspot и излезна от менюто, лаптопа не ми намира мрежата.

Връзката се вижда само ,когато съм в менюто на Hotspot-а. Това , беше така на iOS 5.0.1 , сега на iOS 5.1 пак е така.

Въпроса ми е , дали при всички е така?

Публикувано

Не е при всички. При мен си работи където и да съм по менюто. Оператора е Вива (ако има значение)

Публикувано

На Вива съм и аз.

Сега направих проба. Намери ми мрежата, дори когато е заключен, но не иска да се свърже. Connection timeout ми дава.

Влезнах в менюто на Personal Hotspot и се свърза... :blink:

Публикувано

Това е заради блутута.

Макар че вчера при мен си работеше хотспота и при заключен телефон.

Публикувано

То работи, но когато се свързвам, трябва да съм в менюто на Hotspot, инак неще...

Като се свържа няма ядове. :)

Публикувано

Трябва, защото като излезнеш и блутута се изключва :swear:

Публикувано

Май, нарочно е така , за пестене на енергия, може би...

Щот веднъж забравих hotspot-a включен и нямаше голям ефект в изтощаването на батерията... :)

Публикувано

На четворката на бащата всичко си работи без проблеми. :scratch:

5.0.1, аз си го поддържам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.