Публикувано Октомври 18, 200916 гд Новината, че екипа на Mozilla ще ни зарадва със своята мобилна версия на най-популярния Web browser Firefox е все по-близо. За първи път слухове за това се появиха през пролетта, като от екипа съобщиха за евентуални затруднения около реализацията му. Както си спомняме тогава хората в Mozilla обявиха проекти за две нови мобилни версии на уеб браузъра Firefox, един за нормални телефони, и една за смартфони със сензорен екран както за WM така и за iPhone. Твърди се, че целта им е да бъдат функционално съвместими с Firefox 3 (ядро Gecko и TraceMonkey JavaScript процесор) като част от пакета да е с изключителна мобилна версия на Flash. Apple преговаря с Mozilla за вариант приемлив и за двете страни. Приложението ще се появи в AppStore като безплатно. Остава само да чакаме (следващите няколко седмици).
Публикувано Октомври 18, 200916 гд Супер, нямам търпение да излезне. Сигурно ще бъде много функционално и лесно
Публикувано Октомври 18, 200916 гд Мен ми допада това с флаша... Дано да може да се влиза спокойно във vbox7 и да се гледат клипчета! Това ще бъде супер! И аз нямам търпение да излезе
Публикувано Октомври 18, 200916 гд Някъде бях чел, приложения които дублират вече инсталираните от Apple в телефона, няма да присъстват в AppStore. Дано греша, защото ще е жалко.
Публикувано Октомври 19, 200916 гд Излиза така, че с бутоните Zoom In/Zoom Out, няма да има мултитъч зум?
Публикувано Октомври 19, 200916 гд Автор Toni-, все пак това са алтернативи (Concept). Никой незнае как ще изглежда, и дали няма да се появят отново непридвидими спънки.
Публикувано Октомври 19, 200916 гд Така е, може това, което виждаме сега, като краен продукт да е съвсем различно.
Публикувано Февруари 21, 201016 гд Май ще си останем с чакането. Рових се из сайта им. За момента единствената мобилна версия на програмата е за Nokia N900. "Няма версия за iPhone. -> Този отговор е решил проблема." Не съм съгласен с тях, но щом за тях това не е проблем, кога ли можем да очакваме Mozilla Firefox за iPhone ? И може ли да я чакаме въобще ?! Редактирано Февруари 21, 201016 гд от d3s7r0y3r
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Защо не отидеш да си купиш Nokia N900 за да имаш флаш и да престанеш да спамиш във всяка тема.
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Да, който иска неудобен зуум и флаш - има сумати телефони с такива "функции"
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Само да вметна, че по-горният ми пост е написан с цял обновяване на информацията, която имаме от 18.10.2009г. . Аз не съм привърженик на идеята за флаш. Интересно ми е как би изглеждала мобилната версия и как би се държала тя. Edit : Aveliky, знам за кого се отнасяше поста ти. Чел съм коментарите на apodjeki Редактирано Февруари 24, 201016 гд от d3s7r0y3r
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Само да вметна, че никой не коментира твоя пост. Редактирано Февруари 22, 201016 гд от Sladichuk®
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Извинявам се, аз като видях новината не видях от колко отдавна е и че от Apple са ги отсвиркали
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Че какво му е на сафарито? Нямам никакви проблеми с него, та да изпадам в транс от появата на друг браузър...
Публикувано Февруари 23, 201016 гд Просто защото много хора са свикнали на Лисицата под Windows и предполага се че ще е също толкова надежден и за телефона за това хората искат Лисица и за телефона
Публикувано Февруари 25, 201016 гд Какато Opera, така и Firefox , никога няма да се появят! APPLE категорично са заявили, че няма да допуснат алтернативи на техния браузър.
Публикувано Февруари 25, 201016 гд konstant , а какво им пречи да го пуснат през Cydia ? Щом Microsoft пуснаха приложения за iPhone през AppStore можем да очакваме всичко
Публикувано Февруари 25, 201016 гд Нишо не им пречи! Аз опитах да си кача Опера Мини и начина покйто даваха да се качи водеше до активация през Сафари. Сещаш се, че не стана номера и май Опера вече не предлагат за Айфон опцията.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.