Grievous Публикувано Август 3, 2011 Публикувано Август 3, 2011 Качване на файлове в уеб страница директно през Safari.app! Това вече е възможно с помощта на Safari Upload Enabler. Приложението работи на iPhone/iPad/iPod Touch. Няма икона на началния екран. Повече настройки могат да бъдат конфигурирани от Settings/Safari Upload Enabler. Важно! Работи на устройства с фирмуеър 4.2 или по-висок! Safari Upload Enabler 1.4-1 Трябва да имате инсталирани: Cydia Substrate, RocketBootstrap, PreferenceLoader и libzip! http://youtu.be/RORqfx2XdOI 6 Цитирай
Bitter Публикувано Август 3, 2011 Публикувано Август 3, 2011 Само да отебележа,че за да работи иска sandcastle 0.0.3-1,а с тая версия при мен батерията ми пада много бързо!Опитах да го излъжа с версия 0.0.2-1,но не работи за съжаление Цитирай
Grievous Публикувано Януари 25, 2012 Автор Публикувано Януари 25, 2012 Днес драснах няколко реда до автора със запитване за евентуален ъпдейт. Ето отговора: Hi,sorry I forgot to add a package dependency to the latest release. If you install the package libzip from cydia and respring it will work. You might need to change the cydia settings. While on the Manage tab, tap the top left settings button to change the package filtering. Set it to Developer, then you should be able to find it. You can change the setting back later when you're done. Regards Hanéne С две думи, логвате се в Cydia като Developer и теглите libzip. След това едно респрингче и всичко спи. Тествал съм го и работи на телефона от профила ми. 3 Цитирай
bronc Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Това излекувано ли е? Не ми се получава на мен нещо.. Като пусна Safari и ми казва, че нямам лиценз. Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Не ,не е излекувано.С лекуваните версии не се получава.Междувпрочем излезе нов ъпдейт на програмата 1.0-7 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 26, 2013 Автор Публикувано Юни 26, 2013 Вече е налично в репото на xsellize и тук. Цитирай
Grievous Публикувано Март 11, 2014 Автор Публикувано Март 11, 2014 Най-после. Safari Upload Enabler 1.4-1 Оп, появи се и линк. Може да се изтегли от репото http://repo.insanelyi.com или от тук. 2 Цитирай
Grievous Публикувано Март 17, 2014 Автор Публикувано Март 17, 2014 Safari Upload Enabler 1.4-2 What's new:* Fix compatibility with old Dropbox App on iOS 5.x.x * Fix some small bugs Цитирай
simba4 Публикувано Март 17, 2014 Публикувано Март 17, 2014 Нещо да се чува за safari download manager - писах на разработчика ама ни вопл ни стон! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Март 25, 2014 Автор Публикувано Март 25, 2014 Safari Upload Enabler 1.4-4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.