Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple обновиха някои от продуктите си.

Featured Replies

Публикувано

Новостите от Ейпъл, вече са в сайта:

Нов MacMini, iMac идващ стандартно с безжичкна клавиатура и мишка, като 27" модел е с четири ядрен процесор. Най-много ме радва новата Magic Mouse - най-сетне мишка поддържаща мултитъч и е само $69, чудно кога ли ще я пробваме тук :smile: Нов MacBook. Извадили са и ново дистанционно, по-красиво е.

Но отново не вадят нов и по-голям LED Cinema Display. Дано януари да ни "изненадат".

Публикувано

цените не са променени, но най накрая ъпдейтнаха мини-тата!! :smile: а и новият мacbook грабва окото, винаги ми е допадал повече белият вариант пред алуминиевите

Публикувано

Да определено новия MacBook е много добър, ще взема да гушна едно...

Публикувано

Първото нещо, което си помислих, когато видях 27' iMac с Core i5 вчера, беше:

"Защо по дяволите си купих iMac през април?"

А с Core i7? Звяр. Според мен успяха да наблъскат Mac Pro в iMac, а диспелят, със 75% по-висока резолпция от 1080p, е просто зашеметяващ.

Mac Mini Server също е интересно решение, подходящо за средно голяма фирма.

Публикувано

Странно е че нямаше конференция. Просто така си ги обявиха.

Публикувано

Мишката ще се пробва задължително.

Новия Imac е доста по добър и вече ми харесва. Само дето дисплея му все още ми е малък :lol:

Mаcbook- Алуминиевия по ми допада като дизайн.

Публикувано

Така е при положение, че сега си на 30", 27" са си по-малко, както и да ги гледаш. :lol:

Иначе алуминиевия MacBookPro е по-добър, друго си е алуминия, не е като пластмасата, колкото и качествена да е тя, но все пак MacBook си е по-нисък клас.

Публикувано

Нямам търпение Magic Mouse да се появи тук... :)

Публикувано

Виждам, че последният коментар на латиница е изтрит, но все пак ще му отговоря. Magic Mouse не може да се продава, защото дори в USA продажбите започват през ноември (отделно от новите iMacs).

Публикувано

Вчера си приказвах с една девойка в НовМак - тя коментира, че до две седмици може и да имат налични.Пък ще видим кво ще излезе.

Публикувано

Да ви кажа,окончателно се зарибих по тея макове!Да се надяваме че до края на годината ще се сдобия с един Аймак

Публикувано
Вчера си приказвах с една девойка в НовМак - тя коментира, че до две седмици може и да имат налични.Пък ще видим кво ще излезе.

А цена каза ли ти каква се очаква горе-долу?

Публикувано

Гледах цените днес и общо взето е както последните 5 години, 1 долар=1 евро за Европа. Казаха ми и на мен същото, до 10 дни най-рано ще има бройки. Жалко че пуснаха само един нов MacBook очаквах повече. За мен идеалната комбинация си остава малък macbook pro 13 + cinema display там където се прекарва най-много време на него.

Публикувано

в момента съм в Белгия и обиколих apple resellers, но никъде нямат още меджик маус за да я видя поне. цената и тук ще е около 70-80 евро, което в бг идва към 150 лева.

* Sous-total 57,02 ?

* Livraison gratuite Livraison 7,90 ?

* ?conomies -

* TVA 13,64 ?

* Total de la commande 78,56 ?

* ?conomies totales

Публикувано
Нямам търпение Magic Mouse да се появи тук... :)

Вече май се продава

http://store.apcom.bg/apple-magic-mouse-p-1191.html

Хайде скачайте на новия гризач :Wink:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.