Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ipod touch 2g постоянен recovery mod

Featured Replies

Публикувано

Помагаите моля.От доста време е в рековъри мода,всичко започна когато исках да мина на по висок софтуер.бях със 3.1.2 и просто натиснах ресторе и ъпдеит в itunes,следваше грешка и направо във рековъри мод и вече 3 месеца пробвах какво ли не.на моя комп постоянно ми дава грешка 1604(има и други разновидности но е предимно тази).отидох на друг комп и там със shift и restore завърши успешно рестора към 4.2.1 и пак рековъри и с никва програмка не мога да го изкарам от там.пробвах само ресторе-изтегли си софтуера инсталира си го без грешки и пак до екрана с кабелчето и логото.единствения напредък които отбелязах е по новото лого на itunes което седи над кабелчето.нямам идеи доста изчетох из форума и все още се надявам нещо да съм пропуснал.МИСЛЯ че е MB модел но не съм сигурен понеже четох че ако е MC трябва някаде в серииния номер да има тези букви,но ги няма и мисля че е MB не знам дали има значение ...

Моля помагаите и благодаря предварително ...

Публикувано
Публикувано

Модни хост файла, дори и да няма бейсбанд може да ти прави проблеми.

Файла е с името "hosts":

Windows - C/Windows/system32/drivers/etc/

MacOS - private/etc/

Ако ги има, ще видиш редове, които завършват с gs.apple.com - изтрий само тези редове(запази си едно копие от тях ако желаеш), сейфни файла и ресторвай с iTunes. Спри всички програми и т.н. освен iTunes.

Публикувано

Младежи, не тръгва пущината.

Рестор с оригинален 4.2.1 и директно в рикавъри :censored2:

ИдеЙ :biggrin:

Публикувано

Ъхъ, 3.1.3...

Публикувано
  • Автор

не става,явно няма shsh за 3.1.3

Редактирано от Alxx®
Цитати, цитати...

Публикувано

Търси грешката в твоя телевизор щом не е станало или го занеси на някой по - вещ. С горенаписания "проблясък", показваш колко си "напред" с познанията...

Публикувано
  • Автор

Абе, ти бутон "Нов отговор" не виждаш ли? Престани с цитирането на последно мнение!!!

ами не сам мн напред там е въпроса иначе нямаше да питам тука,апък така мисля щото грешката която ми дава(3194 мисля че беше) ако сам разбрал правилно от колегата pe6o666 е по тази причина,обаче и тои се мъчи и не можа да измисли нищо по въпроса,оказа се че и аз съм творил същите магии като него и проблема не е в това че не сам дочел нещо,напротив доста изчетах по въпроса и след като не постигнах нещо се обърнах към форума за малко идеи.очаквах малко помощ а получавам тъпите ти критики.Голямо МЕРСИ отново на pe6o666 за отделеното време.Явно ще се ходи сервиз.Пък на "напредналия" му пожелавам да напредва

Публикувано

Синко, объркал си адреса. Възможните причини и лечението им, са написани в първите няколко поста - това че те мързи да прочетеш и вденеш къде ти е проблемът, не прави критиките ми тъпи. Аре, много ти здраве...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.