Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с мобилния интернет?!

Featured Replies

Публикувано

Става въпрос за iPad 3G 64GB iOS 4.3.3

Проблема ми е следния: вчера го качих от 4.2.1 на 4.3.3. Jail-нах го с www.jailbreakme.com и вдичко е 6. Днес му взех една дата 3G на M-Tel, която съответно срязах, регистрира се (горе ми показва пълен обхват и M-Tel BG 3G,което ще рече, че картата си е активна), но не иска да зарежда страниците! Пробвах я на iPhone 4 и там си тръгва. Най интересното е,че като сложа картата от iphone-а на iPad-a пак не иска да тръгне, което ще рече, че проблема е в iPad-a. Някаква идея какво може да е?

Мерси предварително!

• Отговори 59
  • Прегледа 10.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• В темата за лого на оператор има бъндъли за iPhone - качете ги на айпада и ще имате Personal Hotspot. Само за Виваком е задължително наличието на джейлбрейк. Ето ви ги тук, специално модифицирани за

• Абе то в България още като излезеш на улицата и хоп вече си прецакан с нещо, искам да си избера по-малкото зло, така или иначе ще взема мобилен нет, но поне ще плащам смешна месечна такса а и почти ве

• Отговарям на Pe6o666 - цена 8 лв. и нещо - 750Mb - скорост.... зависи къде си, ако има 3G покритие - разкош, но ако си някъде по пътищата си на EDGE и естествено е ...по-слабичко. След минаването на 7

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Не знам дали има значение, но да кажа какво се оказа, ако случайно се случи на някой. Когато направих 1вия път рестор не го бях направил с поставена микро сим карта вътре. Втория път ми изписа някаква грешка (16..) , която беше именно да сложа карта. Сложих, ресторнах и сега всичко е тип топ.

Публикувано
  • Автор

Най-интересното е,че явно някоя от програмите,които инсталирам прави конфликт и се прецаква мобилния нет,защото отново спря...

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Колеги, мисля да сложа на айпада GoWeb Unlimited от Глобул, в момента тече промоция с 5 лв месечна такса, има ли някой с това 3G, ако може да сподели впечатленията си:)

Публикувано

Имам един приятел с това и честно да ти кажа не ти го препоръчвам.С тва "unlimited" маи ще трябва да се заничае комисията за защита на потребителите.

Публикувано

Абе то в България още като излезеш на улицата и хоп вече си прецакан с нещо, искам да си избера по-малкото зло, така или иначе ще взема мобилен нет, но поне ще плащам смешна месечна такса а и почти вече по заведенията има Wi Fi навсякъде, на мен ми трябва, когато сме за риба само да си влизам в любимия ми форум:)

Публикувано

Вземи си от Vivacom - аз съм доволен.

Публикувано

Доволен...я обясни-цена, скорост...

Аз досега си ползвах хотспот-а, ама се замислям за карта.

Публикувано

Това е ,че и във форума зор ще влизаш.Един път за livescore 15 мин.

Публикувано

Промоционалната цена за месечния абонамент е валидна за първите 3 (три) месеца от първата година и първите 3 (три) месеца от втората година на двугодишния договор.

През останалите месеци е 19лв.

На виваком са по-добре: http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic/

Публикувано

Отговарям на Pe6o666 - цена 8 лв. и нещо - 750Mb - скорост.... зависи къде си, ако има 3G покритие - разкош, но ако си някъде по пътищата си на EDGE и естествено е ...по-слабичко. След минаването на 750Mb - не те изключват, пада скоростта. Това аз лично още не съм го виждал и не зная как стои. 750 все пак е доста много.

Но никъде (в държавицата ни) не съм оставал без покритие.

Публикувано

Хмм, я ела на г@за на географията, където се връщаме в едно по-готино време, дето сигнала беше тука има-тука нема помните ли с ония големките тухли Бенефоните, на два пъти ми изчезна сигнала на Виваком, а на Глобул беше фул(става въпрос за два еднакви айфона:)

Публикувано

Аиде някой да сподели,ако

има впечатления от "бисквитката"

Редактирано от Wayward

Публикувано

Аз ползвам Глобул- 1000МВ на МАХ,след това падане до 128kbps и още надолу , ако надхвърлиш с 30% включените МВ на месец!.Ако е на EDGE бавничко!3G - ОК.На промоция са 3 + 3 месеца както е написал колегата по-горе,разликата, е че при 2 години договор таксата е 14лв. за останалия период.Ако си бил редовен платец ти подаряват и 3G интернет модем.И ако си абонат за ползването на две услуги ползваш 10% отстъпка от сметката.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте ,имам странен проблем ,днес си взех карта на Мтел за мобилен нет на Ipada 750mb и след това пада на 128kbps неограничен .Проблема е , че неще да тръгне 3G нет ,а само EDGE .Ipad-a e джейлнат , 5.0.1 firmware .Ресетвах мрежите , ресетвах и Ipad-a не даде ефект .Инсталирах SBsettings и взе ,че стана с него когато задам ON на 3G. Как може да се реши проблема без нуждата от SBsettings , и това някакъв бъг от джейла ли е ?? Благодаря.

Публикувано

Пуснал ли си си 3G-то от менюто на iPad-а?

По подразбиране ти е изключен,ако не ме лъже паметта.

Редактирано от BulgarianSS

Публикувано

Нямам бутон 3G , има само cellular data . ??

Публикувано

Че то кой има 3G в менюто?

Публикувано

Така като гледам никой ,защо тогава не тръгва има си добро покритие ? Джейла си стана без никакви грешки или нещо омазано.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,имам проблем с мобилния интернет от Виваком-от време на време изчезва и за да се появи наново трябва да го рестартна.Телефона е 2G,3.1.2.Доста е дразнещо,тъкмо си нагласих пушовете и Вайбъра и не мога да ги ползвам като хората.Моля за помощ.

Публикувано

Няма оправия. Типът мрежа на свиваком е такъв, че ако имаш активно повикване(тел-а е превключил на гсм) - няма нет. Обратното е че по време на активна нет сесия няма да можеш да получаваш обаждания - ще им казва че си извън обхват. Купи си апарат с umts(3G) мрежа...

П.П. Заобиколно решение е вместо рестарт на целия телефон, да ресваш само ком центъра с терминал - става бързичко, даже може и готов шорткът с командата да си направиш директно в терминала.

Логваш се:

su

pass: alpine

пишеш

killall CommCenter и си готов.

Публикувано

Това за мрежата го чувам от доста места! Аз съм на Vivatel,постоянно ми е пуснат мобилния нет и доста често го ползвам,по вереме на използването на интернета през картата получавам обаждания,и никои не се оплакап да неможе да се свърже с мен! Или аз пак нещо не разбирам?

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Говорят за 2G.

Публикувано

Курти, тва за което говориш както каза Шамана не се отнася за 2Г все пак. Но ... така като се сетя, е същото и на 4-ката когато ползваш интернет-а през EDGE. Много рядко човек може да се свърже, дискутирано е и на др места. И при всичко хубаво, само това ме дразни, когато сърфирам и нямам обхват :( Така да се каже. Чудя се с по-нова карта дали няма да стане ...

Публикувано

Не разбра ли че трябва да ползваш(и да има съответно) 3Г покритие?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.