Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с часовника на iPhone

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,поради някаква странна причина часовникът на Iphone-а ми стои с 2 часа назад от реалното.

Задал съм автоматично сверяване както и регион България. Телефонът е JB на 4.1.

Някой да има идея от какво се е получило така?

Публикувано

Провери си времето на компютъра.

Публикувано

Операторите откачат чат-пат. При мен го прави тоя въртел два дни подред, после се оправи.

Публикувано

При мен също е на "автоматично" и нямам грижи.

Публикувано
  • Автор

Ще ги извъртя аз тях,въвеждам си го ръчно и не им се занимавам с автоматичните глупости :biggrin:

Благодаря,исках да знам, дали не е от мен проблема нещо,но след пресен рестор не вярвах много много.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Днес забелязах че часовника ми показва 23:08 в Софийско време 17:08. Порових се в менюто и като го сложа на ръчна настройка ми показва правилния час, ако е на автоматична ми показва 23:08. На телефона е даден град София, България.

От къде може да е проблема. До сега винаги ми е бил на автоматично и винаги е показвал правилен час ...

Публикувано

От компютъра с който синхронизираш. Някой кийген ти е ровил по системното време - вероятно ако провериш часовника на дограмата, ще видиш time synchronisation failed.

Публикувано

Не съм го връзвал за компютър и не съм го синхронизирал от две седмици, когато си свалях SHSH. За проблема видях днес и то преди малко.

Публикувано

При мен същият бъг, на автоматично ме праща в Мелбърн, ако изключа автоматичното всичко е ОК. Сутринта си беше нормално, кога е станало нямам идея. Телефона не е закачан към компютър, нито е слагано нещо ново на него.

След ресет на location , всичко си дойде на място.

Публикувано

И при мен се получи така с часа-дава ме с 2 часа назад и съответно Дъблин.Рестартирах телефона и влезнах в Map-са,дадох му да ме локализира и часа ми се оправи.Странното е,че продължава да ме показва,че съм в Дъблин

Редактирано от Златка Маркова

Публикувано

Защо не пробва това, което е решило проблема при него?

Публикувано

На мен пък ми показва различни температури за София като вляза в Weather.app. В първият прозорец показва спрямо gps сигнала, local weather - София +6 градуса. Като врътна на втория прозорец, в който е зададено София ми показва +8 градуса. След рестарт - същото! 'Оди ги разбери! :tooth:

Публикувано

При мен след ресет на локейшъна се оправи. На приятелката на 3Gs е ок и не и правило промени, като настройките са същите като при мен. Иначе мен ме позиционира правилно. За времето в WatherPro ми показа 5 градуса за София и мъгла - както си е реално.

Публикувано

Людмиле, а защо ти е два пъти София?

Публикувано

За да не забрави къде е :tooth:

Публикувано

Хахаха :tooth: Не бе едното съм го добавил като град, а другото ми е current location т.е в момента е София, но температурите са различни.

Публикувано

Днес около 15 часа пак се получи същото разминаване с часовника. Явно нещо правят на оператора или .... След спиране и пускане на локейшъна нещата пак се оправиха :)

Публикувано

И при мен така!От снощи 3 пъти!

Публикувано

Гледам че ти си на Глобул, аз съм на М-тел явно не е оператора ... или пък и двата оператора едновременно :crying:

Публикувано

Еб@си забавния бъг а :biggrin: , мене ме върти около източното крайбрежие на Обама .

Поне е глобално , а не е само у наща градина .

Auto set на off и няма грижа май .

Edit:

Потвърждавам Automatically set > off и няма грижа .

Edit 2: Като го турна на on , ме мести в Киото :D

Редактирано от kawabiker

Публикувано

В Люлин съм бе Гога :D

Erase network settings пък оправи проблема на жената на тела .

Публикувано

Я си погледни мап-приложението къде те позиционира. Мен ме намира в Саудитска Арабия. :biggrin:

(

Че тва си е идеално бе не могат да те проследят, да не си купил телефона от някой бивш агент на КГБ? "В Русия съм, в Русия съм....!" :tooth:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.