Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 4 - заглушен високоговорител

Featured Replies

Публикувано

Надявам се темата да е за тук.

Става въпрос за Iphone 4 16gb, който явно е попаднал в недобронамерени ръце снощи и някой е решил да ми сложи някакъв крем/гел/вазелин/нещо мазно или нещо такова в мрежичката на високоговорителя и в момента колонката се чува едвам и с пръщене,защото зад мрежичката има попаднал крем/гел/вазелин/нещо мазно който немога да почистя.

За всеки случай току що си поръчах високоговорител,който скоро очаквам да пристигне.

Та въпроса ми е дали има някой,който да е така добър и да отвори телефона за да погледне дали може да се оправи само с почистване или да чакам и високоговорителя.Ще почерпя разбира се,просто не ми се ходи до сервиз за толкова лесна работа(която така или иначе немога да свърша сам)

Публикувано

В този сервиз правят ли ремонти на телефони купени от мтел все още в гаранция?

Публикувано

Убеден съм, че не ги интересува откъде са купени. Друг е въпросът дали се запазва гаранцията към М-тел. Аз, ако съм на твое място, ще се обадя и ще питам.

Публикувано

Не би трябвало да се запазва,а друг е въпросът защо ще търсиш сервиз приположение,че можеш да идеш и да ти го оправят.Разбира се това е при проблем,които не си ти му нанесъл.

Публикувано

:offtopic: Ами, вероятно, защото става въпрос за гаранция към "ментел". :tooth: Аз от тях не бих си купил и клечка за зъби, но ако по някакъв начин се случи и ми трябва сервиз, вероятно ще се обърна към друг.

Дори и да си загубя гаранцията!

Публикувано
Аре без цитати на последно мнение,а? :angry:

факт,ментел !

Публикувано
  • Автор

:offtopic: Ами, вероятно, защото става въпрос за гаранция към "ментел". :tooth: Аз от тях не бих си купил и клечка за зъби, но ако по някакъв начин се случи и ми трябва сервиз, вероятно ще се обърна към друг.

Дори и да си загубя гаранцията!

Прав си,затова взех телефона от частно лице,но с гаранция на мое име към М-тел. Та,някой знае ли сервиз на М-тел за iPhone или утре да звънна да ги преслушам.

Друго е кофти - че ако използвам гаранцията за този ремонт,най-вероятно ще ми го забавят,а тази Micro SIM карта няма в какво друго да я сложа,та се чудя има ли някаква приставка продаваща се,така че Micro SIM-a да стане и на нормален телефон(даже един приятел си я слагаше с малко наместване на една Nokia).

Публикувано

Ами за сервиз на М-тел - питаш в М-тел. А адаптери всякакви има, например http://www.dice.bg/item4308&comments

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.