Публикувано Август 14, 201114 гд Copic показва всички снимки в стандартните приложения (телефон, SMS, Контакти и FaceTime) на вашия iPhone/iPod Touch/iPad/2. Приложението е без допълнителна икона. След инсталация, направете Respring/Reboot. Поддържа iPhone, iPod Touch, iPad и iPad 2 от 4.0 нагоре. Copic 3.1 За да активирате, просто натиснете Crack Me. Трябва да бъдете свързани чрез WiFi или 3G за да бъде изтеглен лиценза.
Публикувано Август 14, 201114 гд Много добро приложение, само, че при мен на 4.3.5, когато е включена опцията Conversation Images в Message Settings, ме изхвърля от Messages. Оправи се като я спрях, то и без това е малко дразнещо в смс-ите да ми излизат такива иконки....
Публикувано Юли 24, 201213 гд Има ъпдейт, и след като го ъпдейтнах, всички снимки изчезнаха. Приложението и ъпдейта бяха от sinfuliphone.
Публикувано Юли 24, 201213 гд Автор А предишната ти версия от кое репо беше? Опитай да я изтриеш и инсталираш наново.
Публикувано Юли 24, 201213 гд И при мен стана сЪщото, изтрих, наново пробвах и пак неще! Сега качих старата версия и се оправи
Публикувано Юли 24, 201213 гд Току що го сложих,ползвах Cyntact и Copic-а ми прихвана всички снимки след премахването му. Може да се бъгва нещо при ъпдейт.
Публикувано Юли 25, 201213 гд А предишната ти версия от кое репо беше? Опитай да я изтриеш и инсталираш наново. От същото, ъпдейта и предишната.... Изтрих, инсталирах отново, не работи.
Публикувано Юли 25, 201213 гд Опитай следното: Инсталираш Cyntact. Рестарт. Махаш Cyntact. Инсталираш Copic.
Публикувано Декември 7, 201213 гд Пробвах 3.0 от три различни места, във Favorits постоянно ми излиза грешка "Copic не поддържа WhatsApp по-стар от 2.8.2", а дори нямам такъв Дори и след инсталиран WhatsApp 2.8.6 грешката си остава. Наложи се да се върна на 2.0-4-1, работи нормално.
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Има проблем copic при ios6.1. Имам я още от 4.3.3, и използвам снимките навсякъде. Когато сложих 6.1 забелязах, че при майла след получаване на ново писмо синята точка която показва кое е ново е изчезнала. При премахването на отметката да показва снимките в майла всичко е ок.
Публикувано Февруари 8, 201313 гд И аз не можах да се справя с този проблем.А като показва снимките не мога да разбера,кой са не прочетените мейли.
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Нали знаете, че ние няма как да си помогнем! Пишете на разработчиците.
Публикувано Февруари 19, 201313 гд Автор Copic 3.1 What's new:* iOS 6.X supports. * iPhone 5 and iPad mini support. * Missed Call/Message title is not shown on Notification center issue fixed. * Known Issues: - For very first time Message app crashes few times. We're working on it. Линк
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.