Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Нерви с смс'и от ВИВАКОМ.

Featured Replies

Публикувано

Имам много нерви с тези смс'и.Непрекъснато ми идват съобщения че сметката ми намалява.Мисля че проблема е от телефона,защото като влезна в някои игри или програми веднага започват да ми идват съобщения за сметката.На 1 мин идват по около 10 15 смс :х:Х.Когато сложа картата в друг телефон нямам такъв проблем.От какво може да е проблема?,някои ако знае или има същия проблем нека сподели тук.

Редактирано от Deni Barca

Публикувано

Най-вероятно се свързваш с интернет през оператора по някакъв начин. След привършването на сесията ти праща справка за сметката.

Публикувано
  • Автор

Незнам но това много ме нерви.Когато не пипам телефона 5-10 мин не ми идват смс,но като запо4на да го бъзикам веднага ми изпращат смс :@:@:@

Публикувано

За да не ти идват такива SMS-и ще е добре да си спреш мобилният интернет! Няма друга причина да ги получаваш! Също така е добре, след като имаш iPhone да си пуснеш и интернет от оператора, да си смениш абонаментния план или да добавиш един пакет от данни!

Публикувано
  • Автор

Нямам мобилен интернет,нямам абонаментен план.Май проблема идва от друго място но незнам как ще го открием :х:д.

Публикувано

Не ми звучиш сигурен, но както и да е.

Публикувано
  • Автор

Няма ли решение на този проблем бе :@ :@:@.Умирам от яд вече,не мога да играя даже и игри от тез тъпи смс'и :@:@.Нямам мобилен интернет и абонаментен план не може да е от там проблема :@:@.Тоз ипхоне взе да ме нерви ::ХХ:Х:

Публикувано

Недей да се нервиш бе! Обясни какво значи, нямам мобилен интернет?!

Публикувано
  • Автор

Ами човек мога да влезна в интернет само чрез wi-fi връзка.Ако няма на около wi-fi покритие не мога да влезна в интернет :Д:Д

Публикувано

Искаш да кажеш, че сим картата ти е предплатена!? Извинявай ако греша. По горе ти казаха да си спреш интернета от оператора и мисля, че са прави.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

поради причината, че използваш предпатена карта е това. Когато клиента използва предплатена карта. той получава смс за наличността след всяко обаждане. когато играеш игри или използваш приложения с дейта трафик, дори за стотинки, получаваш известие за остатъчна наличност. това нещо няма да се случва ако използваш абонаментна програма с интернет или ако изключваш дейта трафика на телефона. Ако желаеш да ползваш предплатената си карта, пускай тези апликейшъни когато си в Wi-fi.

Публикувано

Дори и да си на предплатена услуга от виваком, пак имаш интернет от оператора. И аз имам предплатена карта и като заредя ваучер, имам и 50 мб трафик.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.