Публикувано Август 14, 201114 гд Имам много нерви с тези смс'и.Непрекъснато ми идват съобщения че сметката ми намалява.Мисля че проблема е от телефона,защото като влезна в някои игри или програми веднага започват да ми идват съобщения за сметката.На 1 мин идват по около 10 15 смс :х:Х.Когато сложа картата в друг телефон нямам такъв проблем.От какво може да е проблема?,някои ако знае или има същия проблем нека сподели тук. Редактирано Август 14, 201114 гд от Deni Barca
Публикувано Август 14, 201114 гд Най-вероятно се свързваш с интернет през оператора по някакъв начин. След привършването на сесията ти праща справка за сметката.
Публикувано Август 14, 201114 гд Автор Незнам но това много ме нерви.Когато не пипам телефона 5-10 мин не ми идват смс,но като запо4на да го бъзикам веднага ми изпращат смс :@:@:@
Публикувано Август 14, 201114 гд За да не ти идват такива SMS-и ще е добре да си спреш мобилният интернет! Няма друга причина да ги получаваш! Също така е добре, след като имаш iPhone да си пуснеш и интернет от оператора, да си смениш абонаментния план или да добавиш един пакет от данни!
Публикувано Август 14, 201114 гд Автор Нямам мобилен интернет,нямам абонаментен план.Май проблема идва от друго място но незнам как ще го открием :х:д.
Публикувано Август 16, 201114 гд Автор Няма ли решение на този проблем бе :@ :@:@.Умирам от яд вече,не мога да играя даже и игри от тез тъпи смс'и :@:@.Нямам мобилен интернет и абонаментен план не може да е от там проблема :@:@.Тоз ипхоне взе да ме нерви ::ХХ:Х:
Публикувано Август 16, 201114 гд Автор Ами човек мога да влезна в интернет само чрез wi-fi връзка.Ако няма на около wi-fi покритие не мога да влезна в интернет :Д:Д
Публикувано Август 16, 201114 гд Искаш да кажеш, че сим картата ти е предплатена!? Извинявай ако греша. По горе ти казаха да си спреш интернета от оператора и мисля, че са прави.
Публикувано Септември 18, 201114 гд поради причината, че използваш предпатена карта е това. Когато клиента използва предплатена карта. той получава смс за наличността след всяко обаждане. когато играеш игри или използваш приложения с дейта трафик, дори за стотинки, получаваш известие за остатъчна наличност. това нещо няма да се случва ако използваш абонаментна програма с интернет или ако изключваш дейта трафика на телефона. Ако желаеш да ползваш предплатената си карта, пускай тези апликейшъни когато си в Wi-fi.
Публикувано Септември 24, 201114 гд Дори и да си на предплатена услуга от виваком, пак имаш интернет от оператора. И аз имам предплатена карта и като заредя ваучер, имам и 50 мб трафик.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате