Публикувано Февруари 2, 201214 гд И защо по дяволите румънците да имат language support, а ние да нямаме ?!?!?!?!
Публикувано Февруари 2, 201214 гд И сърбите и гърците са с по-голямо на брой и по-платежоспособно население, сигурно за това.
Публикувано Февруари 2, 201214 гд Именно, но румънците?! WTF Не че ще си сложа български на мака, но би било удобно спелинга да работи навсякъде в системата.
Публикувано Февруари 2, 201214 гд Че то и сега си работи спелинга на БГ навсякъде в системата (без на МС Уърда)
Публикувано Февруари 3, 201214 гд След ъпдейта, плавното скролирането в launchpad-а се прецака. Някой с подобен проблем и евентуално някакъв трик за фиксване?
Публикувано Февруари 3, 201214 гд Аз лично не срещам този проблем. redmondpie, говорят за грешки в юзър интерфейса http://www.redmondpie.com/how-to-fix-cui-errors-after-installing-os-x-lion-10.7.3-update/
Публикувано Февруари 3, 201214 гд Какво ме съветвате да направя, друг "проблем" нямам. Инсталацията на ъпдейта мина без грешки.
Публикувано Февруари 4, 201214 гд Поправих пермишънте, ъпдейтнах конзолно и пак същото. Намерих в нета пост в който имаше решение със зачисване на целия Lаunchpad и с драг и дроб си добавих иконите. Това вече помогна.
Публикувано Февруари 8, 201214 гд Как мога да изключа онази опция, която ти предвижда думите, докато пишеш на английски?
Публикувано Февруари 8, 201214 гд System Preferences > Langauge & Text > Text > Correct spelling autmatically Редактирано Февруари 8, 201214 гд от iHustle
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Cut на файлове няма във файндър. Нещо, което е тотално disregard-нато от Епъл. Ще се научиш с драг'н'дроп Или ще си сложиш друг файлов мениджър, който го има като опция. Един от известните го имаше, но не му помня името..
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Оооо, брат, ти да не си вече с Мак? Не намирам Cut... Има ли изобщо такава опция?
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Мхм johnnybravo ми помага два дни да понастроя нещата. Още имам да уча... С Bootkamp-а нещо имам ядове.
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Cut има във Finder , както и още много полезни неща , като Folders on Top с TotalFinder http://totalfinder.binaryage.com/
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Не намирам Cut... Има ли изобщо такава опция? Има такава опция CMD+C -> Copy CMD+V -> Copy & Paste - копира маркирания файл/директория/текст, като запазва оригинала ALT+CMD+V -> Cut & Paste - копира маркирания файл/директория/текст, като изтрива оригинала
Публикувано Февруари 11, 201214 гд Във файндер-а май MoveAddict добавяло опция за кът с бутон (не съм го пробвал!)
Публикувано Февруари 11, 201214 гд Бат Пешо, във Файндера, като завлечеш файла в друга папка, все едно го кътваш.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.