Публикувано Февруари 11, 201214 гд tsb-bg, евалата! Това изобщо не го знаех. A иначе TotalFInder го ползвам по принцип, но cut не бачка, седи ми неактивно във Edit.
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Говорех за това: ALT+CMD+V -> Cut & Paste - копира маркирания файл/директория/текст, като изтрива оригинала Ти знаеше ли го?
Публикувано Февруари 16, 201214 гд Колеги, имам проблем с инсталирането на Safari , тъй като по погрешка го изтрих с Appzapper. Проблема се дължи на това, че явно от сайта на Apple не ми откриват лаптопа, че е с Lion и ми позволява да изтегля само Safari 5.1.2 , която не е съвместима с лъва. Имате ли идея как да си инсталирам Safari-то или ще трябва да преинсталирам целия Mac?
Публикувано Февруари 17, 201214 гд Като цяло не съм много запознат с Mac-a, би ли обяснил. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=42.536909,23.126336
Публикувано Февруари 17, 201214 гд Виж инструкциите в съпорта - маковете с фабричен лъв имат рикавъри дял за възстановяване на ОС при нужда.
Публикувано Февруари 18, 201214 гд Рестартираш и държиш alt (option). Показва ти се recovery - избираш него, чакаш докато си свали нещата.
Публикувано Февруари 18, 201214 гд Някой би ли ме светнал, как да накарам един външен хард да тръгне на Мак-а? Мисля, че първият път като го свързах с компа под Паралелс, ме пита къде да тръгне. Дадох му Уин и оттогава не се появява на Мак-а.
Публикувано Февруари 18, 201214 гд По принцип мака засича всичко и си тръгва без драйвъри, пак по заръка на чичкото. А на пц пробва ли го? В смисъл дали работи като цяло.
Публикувано Февруари 19, 201214 гд Някой би ли ме светнал, как да накарам един външен хард да тръгне на Мак-а? Мисля, че първият път като го свързах с компа под Паралелс, ме пита къде да тръгне. Дадох му Уин и оттогава не се появява на Мак-а. От тук може да откачаш и закачаш свързаните неща през USB.
Публикувано Февруари 20, 201214 гд От настройките на конкретната виртуална машина (в твоя случай Windows-а, там където си настройваш колко RAM да споделя, каква част от харда и т.н.) отиваш на USB и от там мисля че се сменяше къде да ти маунтва закачените устройства.
Публикувано Февруари 24, 201214 гд Здравейте! На един прител макбука(white 2009,2.0ghz,2gb ram,9400m) с OS X Lion се е развалил нещо, когато го вклюваш дава сив екран с надпис да се рестарира. Има и 7-ца но тя си работи. Пробвах с оригинален диск с 10.5.6 да истрия целия HDD и наново да го инсталирам но не иска да Erase-ва. Моля за помощ, имам и подръка 8гб флашка ако може нещо с нея да се направи!?
Публикувано Март 6, 201214 гд Има ли и тук хора с този проблем https://discussions.apple.com/thread/3299664?start=0&tstart=0 като ъпдейтнах от сноу леопарда ставаше рядко, но на скоро направих чиста инсталация и сега става доста по често
Публикувано Март 6, 201214 гд Хмм, никога не ми е ставало така. На Леопарда правил ли е? Ако не си пробвал, го направи.
Публикувано Март 7, 201214 гд Не с леопарда не съм имал никакви проблеми, изрично го забелязах веднага след ъпгрейда до лъва.
Публикувано Март 16, 201214 гд Koгато правя скрийншот, той става 1,* МБ голям. Дори и да го срежа и да оставя 5% от целия екран, пак става толкова голям. Каква е причината някой знае ли? И още нещо. Ползвам лаптоп с външен монитор. Доста често (откакто минах на лъва), когато е бил 'заспал' и го пусна, ми се маха тапета и на негово място остава сив фон, също горе менюто се бъгва: Оправя се само ако изключа монитора/махна кабела от мак-а и пак го сложа. И последно - има ли начин минимизираните програми да ми излизат с превю в мишън контрола? Редактирано Март 16, 201214 гд от DreamcatcheR
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.