Публикувано Юни 23, 201015 гд При мен в Keyboards в Bulgarian има:Software Keyboard Layout - Bulgarian (това е винаги избрано) Hardware Keyboard Layout - Bulgarian - Bulgarian - Phonetic Но което и да избера - все няма фонетика, а е на БДС... Не съм пробвал и не знам дали така би станало, но вече при клавиатурата вместо да натискаш глобусчето, като го задържиш ти излиза някакво меню с езици.. Пробвай дали оттам няма да се появи фонетиката? Just a guess.
Публикувано Юни 23, 201015 гд И как ще се появи фонетика, като я няма. Това със задържането е направено за улеснение ако си добавил три или четири езика за писане. Просто задържаш и от първия отиваш на последния без да тапваш 3-4 пъти.
Публикувано Юни 23, 201015 гд При мен в Keyboards в Bulgarian има:Software Keyboard Layout - Bulgarian (това е винаги избрано) Hardware Keyboard Layout - Bulgarian - Bulgarian - Phonetic Но което и да избера - все няма фонетика, а е на БДС... Като прочетете удебеленото трябва да се досетите, че става въпрос за подредбата при вързана хардуерна (истинска) клавиатура. Както знаете в 4.0 има възможност за връзване на bluetooth клавиатура. Приемете го, засега в 4.0 имате възможност да пишете само на БДС без използването на допълнителна клавиатура.
Публикувано Юни 24, 201015 гд Здравейте хора, аз като лаик искам да попитам няма ли някакъв вариант да се направи от старата вградена фонетика която беше на 3.1.3. Просто да се подмени файла или файловете не знам точно. Някой по разбиращ да каже. Или някой знаещ английски да драсне един мейл до ейпъл за проблема - може и да ни обърнат внимание като и без това вече я имат тази подредба в стария фирм.
Публикувано Юни 24, 201015 гд http://bgiphone.com/showthread.php/6341-Предложение-за-дарение-в-подкрепа-на-iPhonetic-за-iOS-4
Публикувано Август 12, 201015 гд Аз имам такъв въпрос - възможно ли е iPhonetic да се раздели на три отделни пакета - един с БГ локализация и клавиатури и още два с бъндълите съответно за МТел и Вивател. Идеята ми е, че Влад може да работи колкото е нужно по локализацията за iOS 4, но ако бъндълите са съвместими може да ги пусне още сега.
Публикувано Август 12, 201015 гд Също така, в сидиа има пакет, който маха signature check-a на бъндълите - т.е. можеш да ги едитваш както ти е кеф. Я попрочети малко в предните страници.
Публикувано Май 7, 201114 гд Нещо не иска да се свали :? В Сидия пише Downloading OpenSSL и след това POSIX: connection reset by peer 4 пъти и не става... Някакво решение ? Или от някъде дръгаде да я инсталирам
Публикувано Март 18, 201511 гд Здравейте, имам iPhone 2, джейнат, с 3.1.2. Ресторнах го и сега не мога да си намеря iphonetic. Дали още съществува ?
Публикувано Март 18, 201511 гд Здравейте, имам iPhone 2, джейнат, с 3.1.2. Ресторнах го и сега не мога да си намеря iphonetic. Дали още съществува ? Инсталирай си репото.
Публикувано Декември 10, 20169 гд Здравейте. Някой дали може да ми даде линк за сваляне или изпрати деб файла за инсталиране, защото репото вече не работи и линка за файлът от първата страница също. За iphone 2g 3.1.3 ми е телефона. Благодаря предварително.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.