Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhonetic 3 (3.1/3.1.3)

Featured Replies

Публикувано

Всичко върви идеално, просто перфектно. Дълбок поклон. :)

• Отговори 240
  • Прегледа 93.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Адаме, 'що се 'абиш да отговаряш на профита? Ние нищо не разбираме - как ще го убедиш? Иронията настрана - 3.1 е добре, никакви ядове досега.

• От моя милост :mrgreen: This email confirms that you have donated ?25.00 EUR to Vladimir Savov (vladimir.savov@gmail.com) using PayPal. This credit card transaction will appear on your bill as "PA

• Регистрирал си се на 01 Авг 2009 14:12, добре си мълчеше до сега, но не знам какво те подтикна да напишеш три абсолютно не нужни поста(спам). Можеше само едно благодаря да напишеш и да продължиш да че

Публикувано

За да ви се появи логото, рестартирате телефона.

Публикувано

Деинсталирах тетеринга от сидия и iphonetic.Рестартирах и сложих наново само iphonetic,но нито името ,нито логото на оператора ми се показват.Иначе инсталацията си преминава без грешки и всичко останало си работи перфектно.Някой знае къде може да е причината? :cry:

Публикувано

В поста над твоя.

Публикувано

До колкото разбирам ти в момента нямаш нито надпис, нито лого. Преди да сложиш iPhonetic имаше ли надпис или пак ти липсваше?

Публикувано

Направил съм го няколко пъти,но не става.Рестарт,респринг,всичко опитах и не се получава.Само аз ли съм с този проблем?

Публикувано

Като гледам си с 3.0,как искаш да работи.Сложи 3.1 или 3.1.2

Публикувано

Не.С 3.1.2 съм къстъм от Aveliki

Публикувано

А мислиш ли да отговориш на въпроса ми или просто ще си приказваме общи приказки?

Публикувано

Деинсталирай го и пробвай наново при мен стана от раз,и си оправи инфото щом си с 3.1.2 Ако си с make it mane може от там да ти прави проблем.

Публикувано

Извинявай,пропуснал съм поста ти.Да и преди това нямах надпис и лого.В началото си пишеше vivatel (макар че бяха станали виваком вече) чертички за обхвата и 3G или Е според зависи от сигнала.После и надписа вивател изчезна.Мислех че iphonetic това ще се корегира,но явно нещо друго е сбъркано

Публикувано

Предполагам си с ultrasn0w? Ако да - преди малко изкараха update на ultrasn0w (версия 0.92) който оправя точно този проблем. Сложи си я и би трябвало да си наред.

Публикувано

Да с ultrasn0w съм.Благодаря за бързия ответ.Ще ъпдейтна и ще пиша.

P.S. За съжаление репото в момента е недостъпно и не мога да намеря ultrasn0w 9.2 Ще опитам по късно.

-- Пон Ное 09, 2009 7:32 pm --

-- Пон Ное 09, 2009 7:34 pm --

Стана.Направо е красота вече с логото на вивател.Проблема наистина е бил във версията на ultrasn0w.Благодаря на всички и най-вече на Влад за помоща и прекрасното приложение

Публикувано

Имам проблем инсталирах iPhonetic , изключих телефона и го пуснах но седи от 10 минути на ябълката и не мърда някакви идеи.

Edit: оправи се

Публикувано

Униакална работа поздравявам те :cool:

Публикувано

Искам да кажа едно голямо благодаря към VladTheImpaler за прекрасната програма която е сътворил :cool:

Публикувано

Още един въпрос имам.Искам да си настроя бутона на гласовата поща да ми изкарва сметката,но по стария начин с набирането на *5005*86**123## не става.Има ли друг код за целта и може ли въобще да се получи?

Публикувано

Е то си има настройка за тая работа... В Мобилен оператор имаш Voicemail бутон, и там си избираш какво искаш да прави бутона.

Публикувано

Само да Ви попитам надявам се въпросът ми да бъде полезен в азбучникът ми и библиотеката с музика като задам опцията за подредба и на двете (латиница и кирилица) излиза само кирилицата и един прост пример групите с английйското "P" Влизат в Графата "П" .

Публикувано

Пробай да смениш системния език и после си го върни на тоя, който искаш. Би трябвало да се оправи така.

Публикувано

Променя се само в контактите не и при музиката :cool:

Публикувано

Наистина исках и аз да дара в знак на това добро дело, но мямах възможност да даря в paypal. Много много благодаря и се надявам за напре да има и други начини чрез който ние потребителите да ти се отблагодарим. Поздрави Lucas

Публикувано

екстра е и работи от раз, още не съм рестартирал, но няма проблеми...

Само няколко неща забелязах:

Името на иконката компас не е преведено, седи си Compass, както и иконата за гл. бележки си е Voice Memos (може само записи да се кръсти примерно, поне аз така си я промених)... Друго, което ми направи впечатление, имам инсталиран iPhone Delivery, и там двете опций на програмата си промениха имената - в нещо безумно... както и да е, то не може да се предвиди всяка програма, която юзера може да има...И последно, забелязах, че в Меню, настройки, общи - достъпност (Accessibility), в самото меню няма превод и вс. е на английски..

Това е, което открих, иначе чудесна работа, голямо разнообразие е

Поздрави

Публикувано

Мерси човече :boW: !

-- Вто Ное 10, 2009 2:54 am --

Има един проблем значи примерно като дадеш на нещо да е он изписа : I а като дадеш на нещо да е офф изписва : O Това ше се оправи ли с времето :) ???

Публикувано

@bojk0o0o, мисля че при всички е така, сигурно ще го fixed.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.