Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhonetic 3 (3.1/3.1.3)

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте момчета,

Искам да благодаря за усилията които полагате, за да можем да се възползваме максимално от нашите играчки.

БЛАГОДАРЯ

PayPal

Confirmation number: 68X35714W1469700S

• 1 месец по-късно...
Публикувано

и BG пакета iPhonetic работи на 3.1.3 - тествах го, просто с FW Faker се прави да си мисли, че си с 3.1.2 /7Е18/ рестарт и работи без проблеми, тествах.. вс. e 6

Публикувано (редактирано)

Всичко добре, само да беше вложил старание да го напишеш по - грамотно...напиши го като ръководство - как става, и ще махна моето мнение.

Допълнение – съвет :

Sladichuk: Пък ако го направиш и грамотно, и по правилата....

Кака ще те обича...

Редактирано от Sladichuk®
и BG пакета iPhonetic работи на 3.1.3 - тествах го, просто с FW Faker се прави да си мисли, че си с 3.1.2 /7Е18/ рестарт и работи без проблеми, тествах.. вс. e 6

Въпреки това

img0007z.png

Стигнах до това

img0008.png

Но БГ менюто е единственото което работи от iPhonetic на 3.1.3!!!

Стъпките до тук са следните: с iFile влезнах в System/Library/CoreService

Във файла SystemVersion.plist най долу ще видите:

<key>ProductVersion</key>

<string>3.1.3</string>

променяте 3.1.3 на 3.1.2 , рестарт, респринг и на теория телефона Ви е с 3.1.2

След това свалих iPhonetic.deb файла от темата за iPhonetic, т.к. поради някаква причина инсталирането от Сидия ми даваше грешка :unsure: , инсталирах по познатия начин и воала iPhonetic дойде :tooth:

След малки проби установих обаче, че програмата не възприема никакви други настройки и промени, въпреки че на теория тела е с 3.1.2!

След това по обратния ред отново промених файла на 3.1.3, рестарт респринг и готово. По м/у другото това ме светна , че и всички които са с 3.1.2 , променяйки файла на 3.1.3 няма да страдат от постоянното напомняне на iTunes за ъпдейт , а това от своя страна би предпазило доста хора от грешки, за които знаем че са безвъзратни :tooth:- това последното не е изпробвано от мен, т.к. съм си с 3.1.3 , нека някой ако иска да пробва и да потвърди!?

Сори за оффтопика в тази тема, но понеже стана на въпрос, затова поствам тук, това си е една от най-актуалните теми !

П.П. След потвърждението от alxx, че последното работи, се сещам че този метод с временното променяне на фърмуеъра, може да се използава и от хората с 3.0 примерно, за инсталация както на iPhonetic, така и на други приложения изискващи конкретен фърм! За сега е само догатка, ако има някой който ще пробва, нека потвърди или заклейми :))))

Редактирано от kawabiker
Публикувано

kawabiker, относно последното в Сидия има Fake 3.1.3. Може да се намери в репото на SOS iPhone.

Публикувано

Потвърждавам - става и на ръка(описаното от kawabiker). Който не е наясно какво прави - да послуша Victor11.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, преди около месец бях си инсталирал iPhonetic3, наскоро си направих рестор на телефона и качвах програмки на ново..Та сега като качих iPhonetic3, видях че логото на мобилният оператор го няма, а преди това излизаше след рестарт на телефона(рестартирал съм го) ...моят мобилен оператор е M-tel

Публикувано

Нямаше нужда от нова тема. Виж видеото в първия пост!

Изгледах клипа, но положението е същото..няма никакъв ефект, стой си само текста.

ps - оправих се.

Редактирано от Lucas
Публикувано

Отбеляза ли логотип? Натисна ли червения бутон Приложи?

Публикувано

Да, едитнах си по-горният пост, че се оправих с логото.

Публикувано

kawabiker златен си! Благодаря много за инфото! Аз съм с 3GS фабрично отключен с 3.1.3 и българското меню ми липсваше (не,че не се оправям без проблеми с английското) ама друго си е родното :) Та благодарение на твоето инфо успях да си го кача и сега съм най-доволният човек на земята. Още веднъж БЛАГОДАРЯ.

Публикувано

Имай в предвид , че когато си ъдейтваш Сидия, ще иска да ти го махне, така че трябва да откажеш действието, за да не ти се налага пак да правиш процедурата

Публикувано

Аз съм на другия край на Света и ме е шубе сам да се ъпргрейдвам на 3.1-- от 3.0.

Ако объркам нещо отивам на кино...

Ще трябва да изчакам да се прибера до България :-/

Нямам търпение да го кача!

Изглежда супер!

Браво!

Като го кача и аз ще си дам лептата!

• 2 седмици по-късно...

Ъпдейт за FW 3.1.3:

iPhonetic v.1.04 FW 3.1.3.rar (6.08 MB)

Свали

Поддръжка на 3.1.3;
Корекции в БГ превод.

Редактирано от Grievous
Публикувано

Трябва ли да махам предната версия 1.03 преди това , защото при мен нещо не иска да се инсталира.Слагам файла в папка аутоинстал преди това променям разширението на deb и след рестарт нищо , няма икона.

Публикувано

Сидиа нямаш ли?

Имам , но там откривам само 1.03. поне в репото на bgiphone.com.

Редактирано от jigita
Публикувано

Бе, какво разширение променяш, бе, не виждш ли, че това е архив, съдържащ както самия iphonetic, така и всички depends, необходими, за да работи!

Това да не е ipa, че да е нужно да преименуваш....

Значи ............ другаде.

alxx: Втори подобен пост, към когото и да е - политаш към небитието!

Редактирано от pe6o666
Публикувано

Аман от неблагодарници!

Публикувано

Архива наистина е повреден, пробвах и от трите места, но уви .

iPhonetic v1.04 вече е достъпна в Cydia. Ето и .deb файл до приготвяне на нов архив с добавките.

Свали

п.с. оправих линка с добавките.

Редактирано от Grievous
Публикувано

Не знам какво му е повредено, при мен се отваря без проблем както изтеглен обратно през линковете, които дадох тук, така и през тези в темата за базови приложения...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...