Публикувано Октомври 25, 200916 гд iBOX Carbone iBOX SBSettings Make Icons С този файл може сами да си правите икони като тези. Редактирано Януари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Октомври 25, 200916 гд Понеже много искам да мога да си правя иконки, но няма кой да ми каже как става ще помоля за някой икони, които ги няма в архива: mjoy Dropbox WeDictPro Pocket World Maps Tapatalk ClothesSize Ian's Laces Pixelmetrist TuneWiki ColorSplash FastFinga Juiced CallController MCallShow За игри и други по-неважни програми няма да искам, защото са много, а и стоят на по-задни страници. Мерси предварително.
Публикувано Януари 6, 201016 гд Автор iBox Final iBOX Final Icon Pack | iBOX Final Overlays | iBOX Final BackGround Sets Редактирано Януари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 9, 201016 гд Ако мога да помоля за промяна на иконките на това малко архивченце? Редактирано Януари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 9, 201016 гд Нетърпелив си Макар, че като гледам това което има горе като икони и това което ти пратих да потвърдиш се различава доста. Дано да не е грешка. Редактирано Януари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Февруари 14, 201016 гд Ако на някой му трвбват икони за тази тема нека ги пусне тука. Стават за 1 мин, аз се специализирах, че половината ги нямаше никъде. Ако някой има интерес нека пише и при първа възможност ще ги направя.
Публикувано Март 11, 201016 гд Нов съм и малко не ги разбирам тея теми.. как да я кача на телефона и да сложа отделни иконки? С ifunbox става ли?
Публикувано Март 11, 201016 гд Чети тук. http://bgiphone.com/showthread.php/86-OS-X-Mobile-WinterBoard
Публикувано Март 11, 201016 гд Мерси много! Уж го направих, ама нещо се прееба леко. На 1вите 3 страници иконките са ОК, но след това имам 3 празни (буквално черно, без нито 1 апликация) и чак на последните 2 се появяват?? С др думи на 1,2,3 и 7,8 страници имам апликации? Как да ги подредя?
Публикувано Март 11, 201016 гд Задръж пръст на една иконка докато не започнат да мърдат! Цлед което почни да ги влачиш и подреди по свой вкус.
Публикувано Март 11, 201016 гд GPower Той инсталирал Categoris и iBlank и сега има 5 страници прозрачни икони.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.