Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Благодарности към помагащите потребители.

Featured Replies

Публикувано

Не намерих подходяща тема да изкажа огромните си благодарности към Grievous затова реших да направя нова :) След еднодневна битка да намеря проблема защо ми дава грешка при опит за инсталация на програми на телефона, а в последствие и защо спря въобще при синхронизация да опитва да ги инсталира реших да се обърна към човек от форума и след внимателен подбор имах своя избранник ;) Първоначално кореспондирахме чрез форума, но след като очевидно вещия ми в занаята събеседник осъзна същината и най-вече големината на проблема решихме да преминем към skype. Всичко, което ме инструктира ми звучеше като на китайски, но някак си съумявах да се справям, а с което не можех - той го успяваше. По 1 време бях пред отказване въпреки ентусиазма си да подкарам машинката, но точно тогава проблемът беше решен :jumpeveryone: Така вече си имам напълно функциониращ iPhone :admire: Сигурен съм, че не съм единственият, на който човекът е помогнал и ще помоля и останалите, които са ползвали неговите услуги да кажат някоя блага дума по негов адрес! :mrgreen:

• Отговори 182
  • Прегледа 46.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момчета, за мен е чест и удоволствие да ви бъда от помощ и ползен с каквото и да е. Разчитайте винаги и звънете, не ме жалете  Наздраве! 

• Специални благодарности искам да отправя към Veselin Minchev! Благодаря ти, Веско, за отделеното време и за целия съпорт и отношение, което получих

Публикувано

Аз ще преведа:

"Влюбих се от пръв поглед в него! След дълго ухажване, му предложих брак! СВАДБА!" :)

Публикувано

Теди, получаваш доживотен съпорт за тези думи. Не спирам да се хиля. А що се отнася до потребителя... пич! евала !!! Много малко са хора, които благодарят, камо ли да го направят явно и то в тема. Думите на Теди ме съдраха от смях, но пък постъпката ти е достойна за уважение.

Поздрави

Адамов

Публикувано

Ами и аз го разбирам да ви кажа. Знам какво е когато се сблъскаш за първи път с iPhone и си като слепец. Когато има кой да ти помогне и чувството на облекчение след това... Несравнимо е. Едно голямо мерси отново и от мен на... Абе на всички. :sad:

Публикувано

И аз да се включа...Голямо Благодаря на Всички!!!Как намирате време-не знам.Като гледам Вас се радвам че съм БЪЛГАРИН! :bravo:

Публикувано

И от мене благодаря - и в двата форума се намира много помощ. Машини сте, съфорумци!

Публикувано

Свестни хора сте! На никого не сте отказали помощ и съвет. Лично от мен... ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!! :bravo:

Само дето още не сме се напили заедно, но и това ще стане :)

Публикувано

Само ако дойдеш да ме вземеш от Разлог с DBS-a. Иначе не :bravo:

Публикувано

Чак с DBS-a... много пари за бензин ще идат... :bravo:

А бе щом искаш, и с DBS ще те докарам :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

И аз съм благодарен на всички от форума за помоща . С iPhone съм около месец и в началото не беше jailbrake-нат . Имам двама приятели с iPhone-и и двамата дават "съвети" защо не ми тръгват приложенията , защо нямам Cydia и тем подобни и все повече и повече се отказвах , но с помощ от mupo и други оспях да се оправя и даже утре единия от въпросните приятели ще ми дава телефонът си да му ъпдейтвам FW :biggrin::lol::lol:

Публикувано

:welcomewave: И аз искам да благодаря на всички които ми помогнаха и не само. :redface: На 3-тия ден след като си взех моя iPhone вече сажалявах,но Вие направихте невъзможното за мен възможно за което искренно съм Ви благодарен. ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте!Наистина не очаквах такова отношение към потребителите-всичко на момента :lol: Сайта е уникален много му се кефя и си Джейлбрейкнах и Айфона и Айпода с ваша помощ...Само така!Продължавайте напред и успех...Да живее BgIphone.CoM!!!

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Хиледи благодарности на колегата Grievous !!!

Днес ми помогна да си ресторна телефона до край !!!

Де да имаше повече хора като него !!!

Също така и на целия форум !

Още веднъж благодаря !

Публикувано

Благодарен съм,че има хора като вас да ми помагат в трудни моменти,а и аз помагам с каквото мога :biggrin: .

Публикувано

Благодарности и от мен. Фен съм на мобилни телефони с операционна система, но IPHONE e нещо уникално. Чудно ми е само кога спите,след като следите толкова теми,и

отговаряте нон стоп на толкова въпроси?

Публикувано

Искам да благодаря на The Shaman, защото винаги ми е помагал, когато съм имал нужда. Ако имах брат, едва ли щях да държа толкоз на него.

А и му дължа още 10лв.

10х братле :>

Публикувано

Тва с ника може и аз да го разбера, но едва ли другите.... Мерси все пак. Един iPod, не е кой знае какво, но щом казваш. :biggrin:

Публикувано

Koй говори за айпод?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

много благодаря на Миро и Grievous

помогнаха ми много бъдете здрави бога да ви благослови

Публикувано

Добър вечер,

От известно време чета този форум. "Крадвам" от ценната информация тук и съм адски доволен. Неведнъж съм препращал хора и мисля, че и те са оставали доволни. Чак сега реших да се регистрирам, по простата причина, че просто сметнах, че така е редно. Надявам се и занапред да останете така готини и да помагате на нас, потребителите.

Благодаря Ви!

Публикувано

И аз искам да изкажа благодарност на всички и най-вече на naidenoff :)

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

и аз искам да отправя голями благодарности към: Adamvo , mupo, alxx и Aveliky

хора благодаря ви за помощта и спокойното обяснение по зададените от мен въпроси.

форума е мн хубав и полезен, особено за начинаещ като мен.

Публикувано

Форумът е бомба! :)

Но най-се радвам, че преди два дена в CCS ме заговори един пичага за iPhone-а и ми каза за програмата Installous. :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Искам да благодаря на pe6o666 че ми помогна да си оправя тела.

Незнам дали е тук мястото но му благодаря

Публикувано

И аз съм благодарен на всички от форума за помоща,и наи вече на pe6o666, The Shaman, Miro и на Grievous

Ако забравих някого извинявам се. Всички сте пушки

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.