Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Благодарности към помагащите потребители.

Featured Replies

Публикувано
Да действаме тогава. Веско обеща да помага.

Не виждам какво пречи, а и повода е идеален да се отпразнува 02.02 във Велико Търново :-)

• Отговори 182
  • Прегледа 46.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момчета, за мен е чест и удоволствие да ви бъда от помощ и ползен с каквото и да е. Разчитайте винаги и звънете, не ме жалете  Наздраве! 

• Специални благодарности искам да отправя към Veselin Minchev! Благодаря ти, Веско, за отделеното време и за целия съпорт и отношение, което получих

Публикувано

Специални благодарности на Шамана за търпението!Почти през целия ден го занимавах,а то се оказа..... :ssshh:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Огромнии Благодарности на zdravko hristov . !!!!!!!

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Искам да благорадя отново за отделеното време и страхотна работа на Веселин Минчев.

:10x:

Публикувано

А, аз на Алекс (Alxx).

Публикувано

И от мен поздравления за двама души, които направиха представянето достъпно за тези, които четат форума.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Бъди обективен, трима са ;)

Публикувано

Благодарности на Кольо (Grievous) за отделеното време.

Публикувано

Искам да благодаря на всички,които споделят плюсове и минуси от новата ОС 7!Лично на мен ми спестиха доста време и главоболия;)

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Благодарности на Курти Макаров за помоща с преинсталацията днес. Благодаря отново, има нерви колегата щом ме изтрая.

Публикувано

Благодаря roll2puff, за това, че за пореден път откликна на зов за помощ :rolleyes:

Хубаво е, че има и такива, като теб, които не се дразнят от действията и въпросите на нас "НЕможещите и НЕзнаещите" :blush:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Искам специално да благодаря на roll2puff за съдействието, което оказа при поръчката на ipad air!

Редактирано от carrot

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Благодарности на Veselin Minchev. Момчето цяла вечер се мъчи с моя телефон посредством Teamviewer за да хакне и отключи апарата ми. След няколко перипетии смело мога да кажа че всичко е перфектно. Големи благодарности отново.

Редактирано от arm11

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

И от всичкото плямпане в тоя форум,реално помагащите хора се броят на пръстите...на едната ръка ! "uomoto" е един от тях ! Благодаря,въпреки че не съм с джейл !

Публикувано

Специални благодарности на Alxx !!! Шапка ти свалям :) и като пропиеш свирни ;)

Публикувано

Хаха . Брат, не консумираш ли?

Alxx & ГЕНЕРАЛА са "моите" хора. Кольо и адаша са ВИНАГИ насреща. Благодаря ви братлета.

Sent from my Z using DT & SX

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Искам да благодаря макар и малко късно на Alxx и също и на Алексервиз, че диагностицираха един мъртъв iPhone 4S за да се разбере какво му е и дали ще става. В крайна сметка с нова платка и заден капак телефона е жив и здрав. Благодаря пак на Alxx, че каквото и да го попитам на ЛС винаги отговаря и се извинявам, че съм толкова досаден :tooth:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Специални благодарности искам да отправя към Veselin Minchev!

Благодаря ти, Веско, за отделеното време и за целия съпорт и отношение, което получих :smile:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

И аз се присъединявам към благодарностите към Веско (Veselin Minchev)! Благодаря за помощта, благодаря и за търпението, дано някога да мога да си върна жеста!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Благодарности от мен и от жената за Светльо ( Курти Макаров ) за новия гръб на телефона и експресния монтаж.

Едит: Светльо отново удари едно рамо и вече имам 6+ 64gb на срамно ниска цена. Естествено и на приятеля ми дето го донесе от щатите.

Редактирано от turieca

• 1 година по-късно...
Публикувано

Искам да поднеса специални благодарности към@algor

Истински човек във форума и достоен приятел извън него.

Благодаря!

Публикувано

И аз искам да се присъединя към@Veselin Minchev и да благодаря на Сашо@algor.
Много точен и отзивчив.
Благодаря ти.

Публикувано

Забравих я тази тема. Като стана въпрос за Сашо (algor), искам да му благодаря и аз. Когато и да ми се е наложило, винаги е откликвал! Говоря за физическа помощ и не само. Имам случаи когато мои роднини са ми отказвали "тактично", но той никога! Благодаря ти и тук Саше!

Публикувано

Момчета, за мен е чест и удоволствие да ви бъда от помощ и ползен с каквото и да е.
Разчитайте винаги и звънете, не ме жалете :mellow:

Наздраве! :cheers:

Публикувано

Пие ми се бира...да звъня ли :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.