Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Благодарности към помагащите потребители.

Featured Replies

Публикувано

Аз пък да благодаря на neol23, отидох в тях пробвахме да сложим 4.0 ама пък не искаше да се свали и направо 3.1.3, джейл/ънлок всичко точно, после 5минути рестартираме и се радваме как се пуска без компютър, евалата!

Редактирано от apodjeki

• Отговори 182
  • Прегледа 46.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момчета, за мен е чест и удоволствие да ви бъда от помощ и ползен с каквото и да е. Разчитайте винаги и звънете, не ме жалете  Наздраве! 

• Специални благодарности искам да отправя към Veselin Minchev! Благодаря ти, Веско, за отделеното време и за целия съпорт и отношение, което получих

Публикувано

Искма да БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце и душа на Grievous, човекат със главни букви,той ми активира телфона, вече имам телефон, БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ и още веднъж БЛАГОДАРЯ. :clap::clap:

Уважавам и обичам (като брат) :razz:

И също така на Aveliky който се помъчи да ми помогне за телефона БЛАГОДАРЯ.

Забравих да спомена че на Grievous пратих вчера телефона, и днес ми я прати обратно, готов !:tooth:

Утре съм със телефон :tooth:

Публикувано

И аз съм наред да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност на колегата Grievous!!!

Мерси много приятелю, без теб, телефона щеше да си стои като паметник!!!

:):jumpeveryone:

Публикувано

Искам да изкажа огромната си благодарност към Grievous, който отдели час и половина за да ми помогне да даунгрейдна моя 3ГС до 3.1.2 от иос 4 и после да кача къстъма на същата(иос 4), и всичко това го направи собственоръчно през Тийм Вюър - БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛЮ !

Също искам да благодаря на целия форум и най-вече на всички модератори който винаги са готови да помогнат !

Благадаря и на Aveliky че е създал и поддържа този страхотен форум !

:bravo:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Първо искам да благодаря на john_digweed и на The Shaman. Та днес се престраших и направих Jailbreak, след като направих такъв на iPod-a cи, на iPad 3.2 32 GB WiFi + 3G :) . Толкова съм доволен, че направо нямам толкова енергия да ви опиша. Още ведъж благодаря на всички!

Публикувано
Благодарности и от мен. Фен съм на мобилни телефони с операционна система, но IPHONE e нещо уникално. Чудно ми е само кога спите,след като следите толкова теми,и

отговаряте нон стоп на толкова въпроси?

Питай ги как/кога работят, при положение, че отговарят на толкова много въпроси... xD

И от мен - хиляди благодарности на всички!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Пак ми дойде реда да се изблагодаря на neol23(във форума никога не са ми работели емотиконите, явно и цветовете не работят), много лесно ми сложи 4.0.1. всичко беше точно, главно заради активацията, защото аз така или иначе не разполагам с глобулска карта, много благодарности и по-бързо да ти бледнее оранжевото, даже съм готов аз да стана оранжав, а той да се оправи.

Публикувано

Е да не е болен бе та да се оправя :) На 18-ти ще е нов :tooth:

Публикувано

Здравейте МАЙСТОРИ.Дойде и моят ред да изкажа благодарности като цяло към създателите на форума и тези,които го поддържат...и в частност към Grievous.Не искам да звуча прозаично и патетично,но наистина всичко което знам за iPhone е от този форум и вие сте "виновни " да се влюбя в този телефон:))Трогнат съм от вниманието и времето,което отдели Grievous за моя проблем и пред невярващите ми очи по Skype ми ресторна тела.Най-малко съм имал очаквания и надежди,че някой ще предложи точно на мен помощ...даже не знаех,че може по този начин:))Благодаря още веднъж.Сега ще ви споделя нещо да се посмеете:преди около година започнах да чета форума,и без да съм виждал на живо iPhone реших,че това е моят телефон...речено-сторено.Поръчка в интернет магазин и след дни тела е в ръцете ми.....уаууу-любов от пръв поглед.Влюбих се...бижу.Изобщо не съжалявах за парите,които платих за нещо,което не бях виждал до този момент.На следващия ден на работа през минута две го вадя от джоба си и му се радвам.Вечерта се прибирам и решавам,че трябва да си опера дънките...събувам ги и хоп в пералнятааа.След десетина минути чувам странни удари докато се върти барабана,навеждам се да чуя по-добре и.....се сещам че новата ми любов iPhone е останал в джоба и се пере...причерня ми пред очите...седнах пред пералнята и ако щете вярвайте се разревах (на 40г.съм)жената се уплаши,че ще получа инфаркт.Сега ми е смешно като пиша,но тогава...:)))На следващия ден тела замина за резервни части в сервиз,взех пари назаем и отново поръчка за втори...и така до днес.Дано не съм ви досадил.Всички сте супер.Наистина ви се възхищавам.

Публикувано

Ревлив сладур какин.... :)

Е, вече оттук нататък– дерзай, чети, учи, и успех ! :)

Публикувано

Кака(ако ми позволиш да се обърна така към теб)кажи,че съм успял да те разсмея и ще спя като къпан...не че не съм де :))

Публикувано

Разсмя ме... през сълзи... Направо си представих какво ти е било, и ми се скъса сърцето...

С кеф спи като двойно къпан... :)

Публикувано

Grievous беше единствения който ми помогна с рестора ! Супер много ти благодаря ! Дано за напред има повече хора като него във форума :)

Публикувано

Специални благодарности на Johhnybravo за отделеното време и нерви! Направи и невъзможното и резултата е налице!

Публикувано

Благодаря на Grievous за помощта!!!

Много се радвам, че има такива хора, които отделят време да се занимават с отчаяни потребители (на каквото и да е) :naughty3:

Grievous си изхаби час от скъпоценното време и положи специално усилие да ми "помогне на живо".

Признавам, че се уплаших, когато осъзнах какво е "TeamViewer" но после се оставих в неговите сръчни ръце. :rolleyes:

БЛАГОДАРЯ!

БЛАГОДАРЯ!

БЛАГОДАРЯ!

Публикувано

Благодаря от сърце на Aveliky за оказаното помощ ОНЛИНЕ ..... човека отдели 1 час от почивния си ден , конектна се в пс-то ми и ми оправи IPHONE смъкна на 3.1.3 от 4.0.3 ... много съм му благодарен за оказаното помощ , сам нямаше как да се справя с това... и всичко това направи за без пари! Но аз съм му обещал Агнешко и хубава дом. ракия в РОДОПИТЕ... Сашо жив и здрав бате!!!!!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ейййй няма такъв човек, като Grievous. Влезна ми в компа човека, ресторна ми кочинката, отключи ми я и ми даде най подробни упътвания за Cydia... Евала :biggrin:

Публикувано

Тоя Кольо в колко компа ВЛЕЗЕ, не е за вярване :rolleyes:

Публикувано

Голям е подстрекатело–зарибител.... :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Едно голямо СПАСИБА на neol23,които е един от най-разбиращите в този форум и изобщо. :)

Публикувано
:tooth::biggrin: :biggrin:
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Отново благодарности на intruder без който Иво(maNcHeSteRUTD) нямаше да има телефон. В това число добавям Mupo и Grievous!

Публикувано

Огромно благодаря на GPower, intruder.

Момчета без вас нямаше да имам 4ка ...

Страхотни сте !!!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Още кредит към бате neol23, че подкарахме FaceTime :)

Публикувано

И аз искам да изкажа блогодарности на всички които помагат на нас които не се справяме и наи вече на alessandros и да не забравяме наи голямия Aveliky :bravo:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.