Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Страниците ми се пълнят с празни bookmarks ?

Featured Replies

Публикувано

Инсталирах си няколко приложения през itunes и забелязах, че иконките им са разхвърляни из страниците, има празни места или пък напълно празни страници....всичките 11 са налични!

Когато кликна на някое празно място ми се отваря сафари и празна страница...тоест на празните места из 11-те страници има скрити линкове!!!

Тръгнах да ги трия, изтрих всички (някои инсталирани приложения не ми се показваха и се надявах като изтрия скритите bookmarks да ми се появят) ....след като изтрих всички празни места, на които ми се появиха хиксчета, рестартирах телефона, за да видя дали ще ми се появят иконите на инсталираните приложения, все пак освободих много място!

След рестарта - отново имах 11 страници, отново пълни със скрити линкове. Вече няколко пъти ги трия с надежда да свършат,намалявам страниците на 5, рестартирам и пак същото....11 страници. Тъй като ми омръзна да трия, питам Ви къде се намират тези проклети bookmarks дето ми пълнят страниците, за да ги изтрия наведнъж?

Предполагам някое инсталирано приложение или игра е виновника в случая!!!

3G , 3.0.1

Публикувано

Виж дали случайно нямаш инсталирано iBlank от Cydia, ако го имаш ги махни чрез него, ако ли не влез в /var/mobile/Library/WebClips и изтрий всички папки в нея папка, след което рестарт/респринг.

Публикувано
  • Автор

Направих го по втория начин, чрез iFile, рестарт и сега всичко е ОК. Благодаря за бързата помощ :drinkingcheers:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.