Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ping! + PingChat! 2

Featured Replies

Публикувано

MyID: HRnixing

• Отговори 74
  • Прегледа 11.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

за 2 изпратени и 2 получени собщения- send 10kb recived 12kb

Публикувано

Инсталирах го,стартирах го,на ектана излиза надпис "connecting,please wait!" и до там?!Чаках поне 10мин и все същото.Рестартирах и пак-без промяна.Някакви идеи?

Публикувано

На мен пък много пичове ми писаха и аз им отговорих и до там. Само пробват, а не отговарят! :poke:

Но при мен работи, защото с Jorky_pld го тестваме почти всеки ден :mrgreen:

Публикувано

genie,

ето една идея. Отвори първа страница на тази тема и прочети постовете :rolleyes:

GPower, при вас работи без грешка, защото сте ФО. ФО няма проблем с пуш, а само хактивираните - това поне успях да прочета...

Публикувано

Аз също нямам никакви проблеми, тествах го поне 100 пъти, нито един път не отказа :tease3:

Публикувано

Мисля, че го подкарах... ID: netmonk

Публикувано

И аз съм доволен от приложението но излезе едно проблемче.И аз като повечето изтеглих Fix-са защото не се стартираше приложението, но няколко минути след това взе да ми претопля телефона и да ми смъква батерията много рязко.И друг път ми се е случвало това и решавам проблема с рестор.Приключих с рестора и нарочно не съм теглил качал и каквото и да било друго с телефона да засека дали ще ми смъква батерията по същия начин и се оказа че си е както преди жив и здрав.На следващия ден качам пак iPing заедно с Fix-са и до 20 мин пак започна да грее телефона и да яде батерията.

Други не виждам с този проблем но аз 2 пъти качам приложението и 2 пъти един и същ проблем.

С 2G FW 3.0 съм в момента. Сега пак ще правя рестор и мисля да мина на 3.1 и да видим дали ще остане проблема.

Много ме зарадва приложението ама ... как да го ползвам ако батерията ще ми пада за няколко часа :confused:

Ако имате и някъкви съвети , идеи и каквото и да било с радост ще ги пробвам и тях но като за начало мисля да направя рестора

Публикувано

Програмата щеше да е страшна ако не се използваше интернет за изпращане на съобщенията(както при BlackBerry - pin), не мислите ли!?

Публикувано
  • Автор

Аз съм с 3.1 и нямам никакъв проблем.Не сам инсталирвал никакъв Fix .Та дори не го знам за какво служи :rolleyes:

Публикувано

Вчера минах на 3.1 както бях планувал и наистина проблема изчезна само незнам на какво ли ще се дължи това да хаби батерия на 3.0 ама както и да е :biggrin:

Публикувано

Ми 3.0 OS по принцип си е доста бъгава. При 3.1.x са оправени доста неща.

Публикувано

Може би е смешно, че не съм си давал сметка, но при изпращане и получаване на push съобщения се генерира трафик и по wifi и по мобилен интернет. :mytwocents:

Публикувано

MyID: b_a_d

Публикувано

MyID: adamov

Публикувано

my new id: ludmil

:lol:

Публикувано

My ID: vespov

Публикувано

My ID: iliyan

:Wink:

Публикувано

Преодолях го най-сетне :Wink:

My ID: vasil67 :) естествено

Сега трябва да се пробва.

Публикувано

Понеже изпращам съобщения на хора, които са си дали id а не получавам отговорите, моето предположение е, че при вас push не работи коректно. Добър начин да проверите дали push наистина работи е като използвате програмата iPush Test. :lol:

Публикувано

My ID : molivablue . Обаче в посоченият сорс няма Push Fix ?????

Публикувано

Push Fix от Сидия вече се казва Youtube Fix, защото не оправя Push а само YouTube. Засега, единственото решение, което съм открил, че работи е предложеното от mupo в една друга тема: http://pushfix.info/ но е платено. Аз съм с това нещо и работи безотказно. Сума ти неща изпробвах, но се оказва, че за хактивираните телефони не се генерира уникален цифров отпечатък и затова не могат да получавати и изпращат коректно push съобщения.

Публикувано

Ето ви за всеки случай още един source за pushfix.

http://repo.beyouriphone.com/

Cydia/Manage/Sources/Edit/Add/http://repo.beyouriphone.com/Add Source и сте готови...

Публикувано

ID - pacispain - в чужбина съм ако някой иска да тества.

Публикувано

Добре де.. защо не ми бачка Пуш Фикса на 2Г-то... прочетох и неща от където се било оправяло... ама не ми вдъхват доверие..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.