Публикувано Септември 11, 201114 гд Здравейте на всички.Имам един проблем при мака,аз съм с Лион 10.7.1 хакинтош.Проблема е следния при стартирването на някои приложения от Айлайф или Логик 9 ,WiFI програмата ми изкача и интернета прекъсва,ако спра интернета всички приложения си работят нормално ,но като е пуснат приложенията работят супер бавно,забиват и трябва да спра нета и после даже се налага да рестартирам или логаут.WiFI картата ми Логилинк ,с драйвери Ралинк.Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен.
Публикувано Октомври 26, 201114 гд Автор Здравейте на всички.Имам един проблем при мака,аз съм с Лион 10.7.1 хакинтош.Проблема е следния при стартирването на някои приложения от Айлайф или Логик 9 ,WiFI програмата ми изкача и интернета прекъсва,ако спра интернета всички приложения си работят нормално ,но като е пуснат приложенията работят супер бавно,забиват и трябва да спра нета и после даже се налага да рестартирам или логаут.WiFI картата ми Логилинк ,с драйвери Ралинк.Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен. С хакинтош съм и като стартирам някоя програма WIFI програмата започва да ми изкача.Разбира се не на всяка програма става така.Най-често с програми който са доста големи като размер.Примерно с гараж бенда,с аблетона.Много е неудобно и вски пат трябва да откачам кабела на WIFI за да работя нормално с програмите.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.