Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Предложение за коледна тема за iPhone

Featured Replies

Публикувано

Снежинките са супер.

788b052bf4a5da8c.PNG 584cce5a9c1e8c43.PNG d5d8465bdf192588.PNG a7d11a1129310255.PNG 93f847f55e8d5e78.PNG

Дали има някакъв начин снежинките да се задържат по иконките? :Wink:

Публикувано

Реших, че е време да направя нещо и след това да ви го дам да го видите, за да си кажете мнението и дружно да го доусъвършенстваме. Тъй като не ползвам WinterBoad (не е за вярване, точно аз, нали? :biggrin: ) е възможно не всички елементи да съвпадат както трябва, така че обърнете внимание и на това. Споделете идеите си, критиките и ако не аз то който може и желае може да усъвършенства темата. :biggrin:

post-38295-1282134456,2907_thumb.jpgChristmas Theme.rar[/attachment:163l3vx0]

Би трябвало на телефона да представлява това:

Template copy.jpg[/attachment:163l3vx0] post-38295-1282134456,1496_thumb.jpgWallpaper.jpg[/attachment:163l3vx0]

Аз лично се чудя дали да тапета който е за зад иконите (Wallpaper.png) е подходящ.

Публикувано

Абе то много хубаво че правите теми, ама дали ще има зима :eek:

Като гледам прогнозите май ще ходим на плаж :mrgreen:

mupo, вторият уолпейпър е готин.

Публикувано

Зима може да няма, ама Коледа ще има!

Утре ще тествам, защото сега не съм в състояние и ще дам своето мнение. :mrgreen:

Публикувано

На мен много ми харесва комбинацията от SiLeNt NiTe V2 в Cydia и лампичките на mupo.

Темата ми беше малко мрачна, но с това допълнение стана чудно! Ето и скрийн:

screenip.jpg

Публикувано

Лампичките не са мои!

Колкото до това което си сътворил на мен лично ми е много претрупано и шарено, но различно хора различни вкусове :lol:

Публикувано

Ами то на Коледа това е номера, да е пъстро, шарено натрупано, дори и леко граничещо с кич :)

Публикувано

Ето една лека модификация на Teneo от мен. По-специално дока и иконата на WinterBoard. Снежинките са статични :naughty3:

img0008r.png

Публикувано
  • Автор

От днес в iTunes store , са пуснали много коледни изненади в всичките си категории . Ако някой има нещо подобно или същите от iTunes , ще помоля да ги сподели за да може всеки да реши как да си направи iPhone - a коледен. Благодаря ви .

Публикувано

Като коледни елхички сме накичени :smile:

Публикувано
  • Автор

Сега е време и iPhone-те да станат коледни . Някой някакво предложение....? :smile:

Публикувано

index.png

[download:379rcdd0]http://aveliky.com/iphone/thunder/christmas/ChristmasObjects.zip[/download:379rcdd0]

снимките са с висока резолюция

Публикувано

Ето тук видях няколко коледни иконки, много са стилни.

http://www.icondrawer.com/free.php

Публикувано

Здравейте,

попринцип избягвам да питам много,много из форума,защото мисля че винаги въпросите ми ще са доста глупави,като гледам как хората тук,буквално създават iPhone-ите,но този път немога да сдържа,защото тъкмо създадох първата си собствена тема /след доста нощи четене из форума/ и още съм доста happy :tooth:)) и сега искам да си направя нещо семпло за Коледа,та ме интересува как мога да сложа шапчица на стандартните икони?

Искам да използвам шапката от пост-а малко по нагоре,но не ми идва на акъла,как да я "метна" върху оригиналните iPhone-икони?

Благодаря предварително,надявам се че някой ще помогне :Wink:

Публикувано

Щом си направила собствена тема, значи имаш папка "твоята тема.theme" в /Library/Themes , ако използваш Winterboard.Просто в нея създаваш нова папка Icons (с главна буква) и в тази папка слагаш всички икони, които искаш да ти се променят, като името на иконите трябва да бъде абсолютно същото като името на иконите в менюто на телефона ти , в .png формат(Главните букви също трябва да са същите).Иначе самата шапка можеш да я сложиш с Photoshop, но не знам колко разбираш.

Публикувано

uncivilized точно фотошоп-а ми е проблема,не зная как да я метна тая шапка върху иконите :confused:

Публикувано

Проблема е, че ся съм на Боровец, така че след 3 дни ще откликна на коледните ви молби, ако до тогава друг не се заеме.Поздрави!

Публикувано

Много е добра идеята.Може ли mupo да пусне темата за която говореха от миналата година

Публикувано

Незнам дали някой ще се заеме с коледна тема, но поне виждам, че нашата "кака" вече стана коледна!

hohoho-merry-christmas-xmas-christmas-smiley-emoticon-000364-large.gif

Sladichuk: Шшшшшт, тихо, тихо... Тайна, за малко, който види, види.. :Wink::biggrin:

• 11 месеца по-късно...
Публикувано
91ee14690e30485d.jpgfb8cf915b8d1473f.jpg07e088bbf7233530.jpg
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Animation Snow Effect For Springboard HD

282263dc580a62b8.gif

snoweffectspringboard.png

Публикувано

Аз също харесвам темата Silent nite v2,но я промених малко,смених някой иконки и уолпейпъра,взех звуците от Beautiful Christmas theme и ги добавих към тази,ето скриййнове....

img0024j.png

Uploaded with ImageShack.us

img0026a.png

Uploaded with ImageShack.us

линк за сваляне: http://www.4shared.com/get/rDQNcp5P/SiLenT_NiTe_V2theme.html

Редактирано от tarikat22

• 1 година по-късно...
Публикувано

Да събудя темата. Коледа наближава, нека телефоните ни бъдат в унисон с празника.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.