Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 и други хипотези.

Featured Replies

Публикувано

Еххх, надежди...мислиш ли, че ако портнат тъпия IE, ще позволят глупостта, наречена activeX, flash и пр?

Аз не мисля така. Време е adobe(и потребителите), да осъзнаят че технологията им е остатък от миналото и няма бъдеще. :guitarred:

П.П. Някои потребители, взимат засилка в посока - попълване на "Бисери и куриози". :D

• Отговори 592
  • Прегледа 84.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ето нещо cool

• Стив Джобс не е измислил нищо свързано с продуктовия дизайн на каквото и да е било. Той само е одобрявал или не е одобрявал. Да ни е жив и здрав Сър Айви. Виж той е човека, преди когото Епъл продукти

Публикувано

Да видим дали наистина ще има 4.2 в 8 вечерта българско време. :)

http://www.macstories.net/news/itunes-10-1-and-os-x-10-6-5-coming-tomorrow-ios-4-2-on-friday-at-10-am-pst/

Редактирано от Sisq0

• 1 месец по-късно...
Публикувано
Публикувано

Хубавото на Apple е, че са непредсказуеми...

Според мен това, което ще направят (като намалее интереса към iPhone 4) е един "facelift" - нещо като 3G -> 3GS.

Публикувано

Чак пък непредсказуеми ;)

Публикувано

Павка, при 3г/3гс не беше "фейс", ами "харт" :)

Предсказуемо е едно засега и то 100% - трябва им нова хардуерна платформа, различна от Арм7 и напълно нов процесор.

Публикувано

Kакво се чудите толкова то е ясно че iPhone 5 ще е само бял :) и с оправена антена и още 4-5 бъга и тва е :) да не мислите че ще е нещо розово :) 3G=3GS същото предполагам че ще се случи и тук 4=4S :D

Публикувано

Не знам как ще изглежда iPhone5, но iPhone7 ще изглежда така ;)

iphone_5-300x220.jpg

Публикувано

Т'ва и за 4-ката го спрягаха :D

Публикувано

По скоро ще изглежда 10-ката така. Съмнява ме в близките години да се развие толкова технологията :)

Публикувано

Защото отвори дума "за хората", та затова питах. :rolleyes:

Иначе Андроид има още хляб да яде, че да я докара до реална конкуренция, а така като се замисля другите платформи издишат яко.

Засега нещата изглеждат повече от розови за хората от Купертино, а и за потребителите на продуктите им. Аз пък си мисля, че следващият iPhone ще е много по-приятна изненада, отколкото досегашните надграждания при моделите. Поживьом, увидим.

Като, гледам. В дадени отношения Епъл изостават пред Андройда. Далеч, не са толкова розови нещата за тях. Трябва да направят нещо по-драстично от iPhone 4 за да са на върха, в цял свят, както твърдят, че са.

Редактирано от roland

Публикувано

roland много ме разсмя, ползвал ли си android? :Wink:

59f0f562a6736b17.jpeg

Публикувано
iphone-5-pro-mockup-design-rumor.jpg
Публикувано

Спокойно бре хора... изчакайте още някой месец и ще пръкнат снимки на новото телефонче след като бъде "намерено" от някой, който "случайно ще го изпусне в дискотека" :)

бтв.. аз предполагам, че няма да е нещо сериозно, защото прекалиха да наблягат на мобилните устройства а Макбуците им изостанаха прекалено много, затова тая година ще е голям скок предполагам на Macbook Pro и т.н. А iPhone-а просто ще бъде с коригирани "проблеми". Пиша го в кавички защото аз съм с 4-та от 20 и няколко дена и не съм имал нито 1 какъвто и да е проблем а даже напротив.. всичко е в светлинно бъдеще и подобрено от класиката 2G. Най-новото великолепно нещо, което ми се случи онзи ден е, че разговарях по телефона на дансинга в една дискотека и ЕГАТИ... чувах си и ме чуваха без никакъв проблем. Там сигурно 2-ма човека една дума немогат да кажат от силната музика а това iPhone-че направо ме уби! А са ми минали над 40 телефона през ръцете.

Публикувано

roland много ме разсмя, ползвал ли си android? :Wink:

59f0f562a6736b17.jpeg

Аз съм ползвал и какво? ;)

Публикувано

Нищо. Смешно е сравнението на пазарите ;)

Публикувано

Няма да избият рибата, защото двуядрените процесори ще са факт още в началото на годината. Аз много се надявам да вдигнат малко инчовете на екрана. Дано конкуренцията ги принуди. Повечето нови андроиди и WM7 са на 4".

Публикувано

Нео, това не налага увеличаване на размера. Не и усезаемо :)

Публикувано

Екрана на Iphone ,ipod touch е с максималните размери за мобилен екран според мен.Ако някой иска да си носи тухлата в джоба нека да си избере ония калпави роботчета.

Пък да ми сравняват Android с iOS просто няма смисъл.Android-а трябва да достигне поне версия 10 ,че да бъде конкурентен на iOS 4.Това че Google-ви промиват мозъците нищо не значи.

Много производители на телефони с андроид просто копират iOS като си мислят че така ще са по успешни продажбите.Давам пример с Samsung Galaxy S ,менюто му е копирано на 90 процента от iOS.

Относно iPhone 5 аз смятам че големите промени ще са в OS ,защото Apple си патентоваха доста неща свързани с интерфейса.

Публикувано

Явно всички (без горните двама) сме прости, но тенденцията за 4" започва да се налага. И няма да се превърне в тухла, защото ще са необходими само 3-4мм в ширина, по дължина в момента има много неизползвано пространство.

П.С.

Говорим за размери на екрана, андроид лекции не са ни необходими.

Публикувано

Размерът няма значение. Аз оплаквания не съм имал :naughty3:

Публикувано

Затова избра 50 - инчовата плазмодия :)

Публикувано
Аз съм ползвал и какво?

Aми щом си го ползвал, трябва да си разбрал, че е пълен "жумел", няма нищо общо с IOS!

п.с. имах HTC Hero, а сега член от семейството ми има samsung Galaxy

Публикувано

Моля ви се не спамете темата. Изобщо не иде реч за хемороид ос ;)

Публикувано

Според мен, този път айфонът има нужда не само от хардуерно разкрасяване - бих се зарадвал на iOS 5 с нов, още по-модерен интерфейс, защото този е непроменен от 4 години (говоря за базовата част - homescreen, lockscreen, менюта).

П.П. За да не разочаровам феновете - не казвам, че сегашния е лош, дори напротив, мисля че още е недостижим за останалите като удобство и интуитивност , но според мен - както външния дизайн се променя, така и интерфейса може да се промени - за пример давам един Symbian, чиято основна грешка е, че разликите между първия и сегашния са минимални и на хората им е омръзнало да си купуват телефон, в който не можеш да откриеш нещо ново! :unsure:

Редактирано от WolfDale

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.