Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 и други хипотези.

Featured Replies

Публикувано

Три пъти си го зареждал за един ден?! Нали не си давал ток на някой с паднал акумулатор? :tooth:

Сподели на какво си го подложил. 12 часов гейминг или ....

• Отговори 592
  • Прегледа 84.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ето нещо cool

• Стив Джобс не е измислил нищо свързано с продуктовия дизайн на каквото и да е било. Той само е одобрявал или не е одобрявал. Да ни е жив и здрав Сър Айви. Виж той е човека, преди когото Епъл продукти

Публикувано

Абе 12 часа няма да издържи :) Ако е някоя "смучеща" игра, три, четири часа макс :)

Публикувано

Тъй де. И аз така ги смятам. 12 часа геймнг ----> три зареждания.

Публикувано

Аааа да, не направих връзката (с Хюстън). Сорка:)

Публикувано

Три пъти си го зареждал за един ден?! Нали не си давал ток на някой с паднал акумулатор? :tooth:

Сподели на какво си го подложил. 12 часов гейминг или ....

Не бре човек. Не знам какво му стана от няколко дни насам, цяла нощ е в контакта и като стигна до работата и е на 75%-80% почти без да го пипам много, освен малко ровичкане в нета. Днес още в 11 беше изпразнил батерията :angry: .

Подобно стана и лятото за около 1 седмица. После се оправи. Все ми се струва, че операторите нещо го мъчат с това 3G.

И да не съм много off нека някои от колегите вземат идеи за iPhone 5 :tooth: . До скоро имаше и цена :p .

http://translate.google.es/translate?u=http%3A%2F%2Fproduct.cnmo.com%2F160%2F159884%2Fparam.shtml&sl=zh-CN&tl=en&hl=&ie=UTF-8

http://product.cnmo.com/160/159884/param.shtml

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Публикувано

Няма икона на Phone.app :tooth:

Публикувано

Хахаххаха,ахперас,този е с гласово набиране ! ! !

И Епъл ти изпращат приложенията със SMS :tooth:

FOR FREE:yahoo:

Редактирано от alxx

Публикувано

Една страница офтопик...

------

И сега, пак по темата...;)

Продължавам да твърдя, че iPhone5 ще има минимум 3.8" дисплей. Просто "гадая", подобно на Гумен Петков :biggrin:

Вижте какво прави конкуренцията на CES!!!!! Какви дисплеи и какъв дизайн от Sony, Samsung, LG, HTC и Moto....

Направо умирам от яд, че Джобс ме ограничава до един актуален модел и не мога да "забуча" iOS на тези нови красавци!

Публикувано

уж щеше да е с микроУСБ :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=S1BI8czhL1w&feature=player_embedded

Редактирано от profusion

Публикувано

Добре де,след като Оптимус на LG е с големия дисплеѝ,а ретината се прави от LG,по пътя на логиката 5-цата ще ни зарадва с 3,8 инча наѝ-накрая.:biggrin:

Публикувано

.....а ретината се прави от LG

Да не би да бъркам, но Ретина не се ли прави от Samsung.

2 фирми, колкото и близки, толкова и различни :naughty3:

Публикувано

....

Това не е iPhone5 детайл, а CDMA версията на iPhone4 за Verizon.

Публикувано

Apple ще си увеличат продажбите дори само ако направят блутуута напълно функционален като при конкуренцията. Предвиждам iPhone 5 този път да е с бял панел, т.к има вероятност бяла 4-ка дори и никога да не се появи.

Публикувано

Ице, lg e.

Публикувано

То се същото, се "дръпнато".

Интересно, признавам не го знаех. :blush:

Публикувано

http://www.iphoneheat.com/2011/01/iphone-5-parts-leaked-video/ Някой лекинката е истрил видеото от youtube :wacko: .Само половин ден просъществува :biggrin: .

http://img412.imageshack.us/i/screenshot20110105at132.jpg/

Редактирано от alxx

Публикувано

A дали PSP Смартфона няма да е мания това лято сред геймърите.

Със своят 3,7 или 4,1' дисплей и със новата Android 3 и специална секция специално за игри в Маркета мисля че ще привлече много нови клиенти.

Засега игрите, които се разработват за него са God of War, Call of Duty: Modern Warfare, and LittleBigPlanet.

Интересно ми е как ще отговори на това придизвикателство Стиви. Освем с това :biggrin:

Sony-Ericsson-PSP-Smartphone.jpg4e4e4e3afa08f9c5.jpg

Редактирано от joroiliev

Публикувано

Еѝ така ми се иска да изглежда 5-цата,за да избие рибата при конкуренцията...:yahoo:

Публикувано

Не знам,като се замисли човек наистина конкуренцията нараства и трябва да се вземат мерки :biggrin:

Сигурен съм,че 5-цата ще ги разбие всичките (то не,че сега 4-ката не ги е ) Стив-чо си знае раЛтата :naughty3:

Публикувано

A дали PSP Смартфона няма да е мания това лято сред геймърите.

Със своят 3,7 или 4,1' дисплей и със новата Android 3 и специална секция специално за игри в Маркета мисля че ще привлече много нови клиенти.

Засега игрите, които се разработват за него са God of War, Call of Duty: Modern Warfare, and LittleBigPlanet.

Интересно ми е как ще отговори на това придизвикателство Стиви. Освем с това :biggrin:

Sony-Ericsson-PSP-Smartphone.jpg4e4e4e3afa08f9c5.jpg

Малка поправка: PSP phone ще е с 2.3 или 2.4. 3.0 е само за таблети.

А ако това наистина са части от iPhone 5 мисля да си запазя 4-ката. Единственото нещо, което би ме накарало да го разкарам е смяна на дизайна. Не че сегашния не ми харесва.. само че му стига едно изпускане и отиде.. unsure.gif

Публикувано

PSP с iOS. :blush:

iwish_1.jpg

Редактирано от joroiliev

Публикувано

Хубаво име са му дали 

Публикувано

Според мен псп телефон е голяма глупост, защото играеш, играеш и накрая ти пада батерията и оставаш без конзола и без телефон. :huh:

Редактирано от R.Stoychev

Публикувано

Лъвчета,я вземете се ориентираите в някой геймърски форум:).Какви са тия slider iPhone или PSP iPhone?Такава грозотия скоро не бях виждал!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.