borisb Публикувано Април 22, 2010 Сподели Публикувано Април 22, 2010 Получи се, благодаря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stinka_ Публикувано Май 8, 2010 Сподели Публикувано Май 8, 2010 Здравейте, искам да споделя нещо което и аз случайно открих докато се ровех из ifile. Значи ако искате да изтриете даден файл от дадена папка, просто плъзнете с пръст на ляво или дясно върху него, така ви дава възможност директно да изтрийте файла. Много се извинявам ако е писано за това и другаде, дано да съм бил полезен на някой. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bacekoko Публикувано Май 27, 2010 Сподели Публикувано Май 27, 2010 Ето ви едно 'трикче' и от мен. При отключен телефон, задръжте пръста си за около 2сек. върху статус бара, и ще се пусне 'щора' -която, докато не се вдигне със повторно натискане на статус бара, дърпане надолу в долния край, или с натискане на хоум-бутона, не можете да ръчкате по телефона Ако не ползвате автоматично заключване-е полезно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Май 27, 2010 Сподели Публикувано Май 27, 2010 Абе хванах перде на очите докато гледах дали ще се пусне щората, ама не! Явно имаш приложение с такава опция. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Май 27, 2010 Сподели Публикувано Май 27, 2010 (редактирано) Това е от LockInfo. Не мога да се сетя за настройката, но при инсталирането и я имаш автоматично зададена в Activator по Default. п.с. сетих се. Влизаш в Activator/At Home Screen/Hold на Status Bar и изключваш LockInfo - InfoShade. Редактирано Август 22, 2010 от Grievous Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Май 27, 2010 Сподели Публикувано Май 27, 2010 Щора вика хахахаххахаха.... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bacekoko Публикувано Май 28, 2010 Сподели Публикувано Май 28, 2010 Е аз го открих случайно вчера, незнаех, че е от локинфо'то ама е добре да се знае Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 1, 2011 Сподели Публикувано Декември 1, 2011 Едно нещо, дошло с iOS5. Kакто всички знаете, когато правите снимки, вече може да ползвате volume up бутона. Друго, което по-малко от вас знаят е, че бутона на слушалките също може да се използва за същото нещо. А още по-интересно става когато свържете посредством bluetooth безжични слушалки или пък например клавиатура.. За по-запалените фотографи това може да се види интересно. Малко шпионски снимки също биха могли да се направят, стига да сте на 10-тина метра от телефона. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 1, 2011 Сподели Публикувано Декември 1, 2011 Като пишете и искате да сложите някакъв знак, натискате бутона 123, без да го пускате провлачвате пръста до знака, който искате и пускате на него. След това автоматично ви връща на езика на който пишете. Удобно е, пести време. Малко ама време. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
davidabg Публикувано Февруари 1, 2012 Сподели Публикувано Февруари 1, 2012 Браво за темата! Бая неща научих от нея! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Октомври 4, 2012 Сподели Публикувано Октомври 4, 2012 Може би някъде е писано вече, но знаете ли, че можете да слушате музика от YouTube в бекграунд режим? Ако отговорът е не, може да следвайте тези стъпки: За целта е нужно да отворите вградения YouTube.аpp, да пуснете някоя песен и да минимизирате приложението. Естествено музиката няма да продължи да свири във фонов режим. Трябва да цъкнете два пъти хоум бутона, за да се отвори мултитаскинг бара и да слайднете надясно към Мusic/iPod контролите. Оттам просто цъкнете на "Play" и се насладете. Тествано е на iPhone 4 и iPad 2 с iOS 5.1.1 и работи идеално. Не вярвам обаче да има проблеми и с по-старите версии на iOS. За съжаление тези, които са избързали с качването на iOS 6, няма да могат да се насладят на тази фунция, защото тази "врътка" не работи с новия YouTube.app. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
NikolaiIvanov Публикувано Октомври 24, 2012 Сподели Публикувано Октомври 24, 2012 Също става ако докато гледате клипа натиснете Lock бутона. Натискате 2 пъти Home и цъкате Play. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Октомври 24, 2012 Сподели Публикувано Октомври 24, 2012 При мен врътката работи и с ProTube. iPhone 4 iOS 5.1.1. Много е удобно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslav45 Публикувано Март 15, 2013 Сподели Публикувано Март 15, 2013 Разглеждам си снимките от Photos,зуумнах една и я зададох за уолпейпър,като си мислех,че ще е в оригиналния си размер,но... изненада.Уолпейпъра беше със зуумнатата снимка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 15, 2013 Сподели Публикувано Март 15, 2013 Винаги е било така Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 15, 2013 Сподели Публикувано Март 15, 2013 Функцията е с идеята да "наместиш" снимката както би искал да я виждаш на екрана. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslav45 Публикувано Март 15, 2013 Сподели Публикувано Март 15, 2013 Аз разбрах каква е идеята,но за над 3г. тази опция ми е убягнала Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 7, 2013 Сподели Публикувано Април 7, 2013 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 18, 2014 Сподели Публикувано Септември 18, 2014 В iOS 8 има много нови функции ето някои от тях които може и да сте пропуснали Вместо да търсите къде е бутона Desktop Version на някой сайт който се зарежда в Mobile Version просто натиснете на address bar-а където е url-а на отворения от вас сайт, плъзнете с пръста си надолу и ще ви излезе опция да добавите сайта в Любими или да отворите Desktop версията на сайта. Вместо да попълвате информацията за кредитната/дебитната си карта на ръка, вече може просто да снимате картата си и информацията да се попълни автоматично Вече имате възможност да видите кое приложение колко процента от батерията ви е използвало до дадения момент. За целта е нужно да отидете в Settings -> General -> Usage -> Battery Usage Вече имате възможност да скриете снимка/видео от Photos, но ще бъде видима в Albums. За целта отворете Photo.app, задръжте пръст върху снимката/видеото коя(е)то искате да скриете и натиснете Hide. За да я/го направите отново видим(а) е нужно да отидете в Albums, да намерите скритата снимка/видео, да задържите пръст върху нея/него и да натиснете Unhide. При правене на снимки може да променяте експозицията, плъзгайки с пръст нагоре/надолу по квадрата показващ къде сте фокусирали. Имате възможност да възстановите изтрити снимки от Photo.app. Нужно е просто да намерите албума Recently Deleted. 15 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin1111gmail Публикувано Октомври 22 Сподели Публикувано Октомври 22 Не мога да пусна нова тема в Тапаталк и за това пиша в тази тема. Предварително се извинявам , но спешно трябва да направя видеоклип с телефона и същевременно за фон да има музика също от телефона. Има ли някакъв шанс?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
robot Публикувано Октомври 22 Сподели Публикувано Октомври 22 (редактирано) Ето с този апп може да напрвиш това - може да избираш между различни аудио сорсове, докато записваш видео, вкл. от твоята музика и разни free семпли. https://apps.apple.com/us/app/clips/id1212699939 И друго, малко офтопик - мисля че 3ти път питам, защо ползвате Tapatalk апп през 2024, като реално няма никаква добавена стойност да се отваря форума през този 2009 год. апп? Просто ми е интересно - виждам силно орязан вид браузер, който показва форума по-зле от моб. версия, дава бъгове при постване на снимка, и изглежда доста зле като цяло. Редактирано Октомври 22 от robot 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin1111gmail Публикувано Октомври 22 Сподели Публикувано Октомври 22 Аз по навик, не зная защо точно. Говоря за себе си, иначе мерси за помощта.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chorlav Публикувано Октомври 22 Сподели Публикувано Октомври 22 Ето с този апп може да напрвиш това - може да избираш между различни аудио сорсове, докато записваш видео, вкл. от твоята музика и разни free семпли. https://apps.apple.com/us/app/clips/id1212699939 И друго, малко офтопик - мисля че 3ти път питам, защо ползвате Tapatalk апп през 2024, като реално няма никаква добавена стойност да се отваря форума през този 2009 год. апп? Просто ми е интересно - виждам силно орязан вид браузер, който показва форума по-зле от моб. версия, дава бъгове при постване на снимка, и изглежда доста зле като цяло. Какво препоръчваш да се използва?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 22 Сподели Публикувано Октомври 22 Не мога да пусна нова тема в Тапаталк и за това пиша в тази тема. Предварително се извинявам , но спешно трябва да направя видеоклип с телефона и същевременно за фон да има музика също от телефона. Има ли някакъв шанс?Sent from my iPhone using TapatalkВ 18.1 това вече е възможно. От контрол центъра си пускаш песента и снимаш на воля с оригиналната камера. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
robot Публикувано Октомври 22 Сподели Публикувано Октомври 22 преди 1 час, chorlav написа: Какво препоръчваш да се използва? Sent from my iPhone using Tapatalk Не предлагам нищо конкретно, аз си ползвам браузера. Просто се чудя какви са му ползите, пред стандартния мобилен изглед в сафари. От години 99% от сайтовете имат мобилни визии, които се държат доста добре. преди 30 минути, Grievous написа: В 18.1 това вече е възможно. От контрол центъра си пускаш песента и снимаш на воля с оригиналната камера. Сега ме замисли какво точно е искал автора - дали да се ползва камерата за видеозапис и да върви просто музика от друг апп, по същото време, или както аз го разбрах - да записва видео + допълнително музика като фон, но в самото видео, което прави аппа по-горе. Но може и ти да си прав, и да е искал това което ти предполагаш. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.