Публикувано Октомври 4, 201114 гд Сега последно Siri - то ще го бъде ли на 4 - ката, или само тези с "S" класата ще се "облажат"?
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Последно колко е рама? Ако е 1 GB наистина откъм хардуер е трепач! 1GB RAM
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Айде наздраве )) за новата 4S-ка, точно след месец ако не и по рано, вече няма да се мрънка за това какво се очаквало пък какво излезло.... ами ще се мрънка откаде да се сдобием с новата 4S-ка. Аз не съм изненадан а и предполагам че тези които се интересуват и четат всеки ден новини също няма да са изненадани от вечерта, аз съм много доволен от това което предстои не само като хардуеър ами също и софтуеър, все пак iOS5 предлага доста новости
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Здравейте ще може ли да ми кажете каква е разликата между ipod 4g и новия мерси. и параметрите ако може
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Споменаха, идва на 12 Окт. Само да не дойде с влака София-Кардам, че може и да не дочакаме ))))
Публикувано Октомври 4, 201114 гд 1GB RAM Какви са тези глупости, които приказваш?! Рам паметта си е 512 МБ. Здравейте ще може ли да ми кажете каква е разликата между ipod 4g и новия мерси. и параметрите ако може Никаква.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Макар и да очаквах , че няма да има айфон 5 , все се надявах , че греша. Жалко така ми се искаше да си сменя 3гс-а с петица , но явно ще се чака. Тъкмо ще усъвършенстват "ZEN" и ще се вихрим като Блейк из вселената хехехехехехее.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Люска, плашиш ме пич! Нямате ли момичета в квартала та ще си общуваш с телефон. А дано на 5-цата сложат една аЙП**ка, че ще се изчекярите. @ Венко за бозата няма ядове, само че вече не помня какъв беше баса. Но бозичка ще има + три модела фафли "Винкел" Хаха бе то в квартала е пълно, ама жената не дава да ги е. Скоро ще и покажа обаче, че пред винкелО, всички са равни!
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Какво се случи с iCloud, че нещо пропуснах? Кога ще му се радваме? ask SIRI http://www.apple.com/icloud/#video-icloud
Публикувано Октомври 4, 201114 гд slaf, коментарите ти са супер "садържателни". Любец: iCloud Will Take Care of Your Virtual Storage Needs Come October 12 Здравейте ще може ли да ми кажете каква е разликата между ipod 4g и новия мерси. и параметрите ако може iPods – Touch Gets Retina Display, No Word of Classic
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Добре че им се оправи сайта. Представете си колко хора са оптивали, че точно на епъл да падне сайта. Ениуей, 4с много радва, iOS5, icloud и siri и още и още и още... Браво!
Публикувано Октомври 4, 201114 гд SIRI-изглежда интересно, но само като технология, поне за мен. Нали се сещате, че гениите в Епъл не са го направили, така че да разбира какво говориш на български или примерно на ... румънски
Публикувано Октомври 4, 201114 гд То и на английски толкова ще разбира. Вече си представям как всички вървят по улицата и говорят сами на себе си, т.е. с iPhone-ите си
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Siri - то..... iCloud - a... Като цяло, iOS5... После ми говорят, "Ама ти що неси взе т`ва новото - ХашТеЦе, ами тоя АйФон?! Аз: Кое?! За HTC ли говорим? "Да бее да бее онова с големия екран" iPhone :yahoo: Революционния телефон, както казаха едно време. Редактирано Октомври 4, 201114 гд от miscellan30us
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.