Публикувано Октомври 4, 201114 гд Какво значи дали ще има? PC-Welt, ZDNet и Wall Street Journal според мен са достъчно авторитетни, че да разнасят клюки. Интересното обаче е, че PC-Welt твърдо застава зад варианта: iPhone5, а ZDNet клони към iPhone 4S, като се аргументира с 2 факта: 1) През изминалия уикенд, Vodafone публикува листа със съвместими устройства и изненадващо вътре са обявени новите модели: iPhone 4S - 16Gb, 32Gb и 64Gb, както и несъществуващия досега: iPhone 4 - 8Gb 2) В iTunes Beta 9, която от петък е достъпна за разработчиците наред с нов модел iPhone4,1 с кодовото име N94AP има и лого, отговарящо на променен дизайн на антената спрямо съществуващата досега CDMA версия.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Автор Ако представят пускането на иОблъка за България ще имали мачване на музика щом имаме вече Тюнса?
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Автор Остави, аз чакам като че ли не ще има ивънт ми все едно е коледа
Публикувано Октомври 4, 201114 гд При всички тези щуротии дето заляха дори и тукашните вестници мога съвсем спокойно да си заложа ФО-та си 32-ка,че няма да има дори евент!!!Всичко е Apple event Приемам облога ти и ти пращам адреса си да ми пратиш телефона си на него
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Не знам дали ще има iPhone 4S или 5, но до колко сте сигурни, че въобще ще има ивент днес? 8 към 2 съм сигурен, че ще има.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд А,бре, да ви питам: полудяхте ли? Какво го обсъждате този ивент, все едно ще раздават айфони на аванта? Ако епъл плащаха за всяко обсъждане по един цент(като за рекламата) - ще фалират за по - малко от ден. Колкото и да го обсъждате - нищо няма да се промени. Каквото са решили - ще се появи, днес, утре или когато и да е.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Сложил съм стрийм в сайта ми: Ще може да се гледа от тук: http://spiceplace.eu.../iphone-5-event
Публикувано Октомври 4, 201114 гд А,бре, да ви питам: полудяхте ли? Какво го обсъждате този ивент, все едно ще раздават айфони на аванта? Ако епъл плащаха за всяко обсъждане по един цент(като за рекламата) - ще фалират за по - малко от ден. Колкото и да го обсъждате - нищо няма да се промени. Каквото са решили - ще се появи, днес, утре или когато и да е. Предпочитам да гледам евент,вместо Листопад)))
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Абсолютно ако не изживеем тръпката на обсъждането и гадаенето преди излизането то,кога ? Като почнете да се превземате и като кажете "какво толкова обсъждате" та се оливате,на който не му се чете просто да не чете.. :x
Публикувано Октомври 4, 201114 гд По СНН обсъждат iPhone алтернативи ) ...и току що споменаха Стйв Джобс като човекът,който ще представи новото поколение iPhone
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Автор Ох голям кеф ако Джобс се появи, тия от БТВ веднага като вестник жълтурник го бяха зачеркнали показвайки някакви снимки фейкове ако си спомняте
Публикувано Октомври 4, 201114 гд БТВ... вече взеха да ги махат и от пакетите на сателитните оператори
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Автор МакСлухове (MacRumors) току що казаха, че онлайн магазините не биле достъпни заради задаващата се презентация.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд На стрийма са 38 хиляди човека и продължават да се покачват, май няма да издържи.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Автор Пак слух: "Apple to Launch 'iTunes in the Cloud' in the UK, But No iTunes Match Yet" Остава и да пуснат екстрите само за някой ЕС страни и ние да си чакаме години както с iTunes
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Спокойно, дишайте... след по малко от час ще разберем какво ще правят в Купертино... факт е че онлайн магазина е затворен в момента което значи че ъпдейтват системата с нови продукти а именно Айфон-а... дали ще е 4S или 5..... какво значение има... нали ще е пак телефона който ще разбие всички класации отново.... Ще има за какво Самсунг и сие да дерзаят след днешния ден
Публикувано Октомври 4, 201114 гд http://www.gsmarena....one_4s-4212.php - надявам се да не е това телефона P.S. и тук гадаят Announced Not officially announced yet Status Rumored. Exp. release 2011, October Редактирано Октомври 4, 201114 гд от wicked6699
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Ааа глей к'во нещо,колко потребители четат темата .. има го има го вълнението,чувството е супер още малко хораа !!!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.