Публикувано Октомври 4, 201114 гд Година 2020 Изследване в/у населението Учените установиха , че над 90 % от населението е асоциално и страда от ментални проблеми, изразяващи се в друженето и комуникирането с въображаен приятел на име Siri
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Това, че все още ще дават 3GS звучи окуражаващо, че няма да му отрежат поддръжката в iOS5.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Деееба дори не сме сред държавите от ранга на Литва, Латвия и Естония. Явно ще си почакаме отново! Поне така както изглеждат нещата при нас ще дойде през декември! Редактирано Октомври 4, 201114 гд от Lyudmil
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Гаранция, че ще го има тук в самото начало. На спекулативни цени, разбира се. (поне 2000 лв. за първите бройки)
Публикувано Октомври 4, 201114 гд аФтогол голям! Не може с няколко месеца закъснение да покажат 'нищо' ново! Визуалният 'ефект' е много важен и за жалост виждаме 4-ка(нищо,че вътре е извънземна) )) Разочарован съм......
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Нека да е автогол... Сигурно автогол беше и при 3G -> 3GS... Който иска да си го купува. Аз мислех, но ако продължат поддръжката на 3GS (както се очертава, щом още ще го предлагат), ще остана с него и ще го сменям с 5-цата като се появи.
Публикувано Октомври 4, 201114 гд Автор Както се казва , iOS 5 си я знаехме от бетите, а 4S се предполагаше какво може да има от iPad 2 като мощ.... утре-вдругиден ще гледаме Кеинота качен, но надали ще чуем wow от публиката на ивента. 2 думи: скука, скука.... язък за пуканките язък ми за колата... (лично мнение)
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.