Публикувано Април 28, 201213 гд В неделя мисля, че не работят. А промоцията хубаво важи, но вече не виждам поста с промоцията за хоум бутона. Мога ли да попитам тук колко ще струва или да се обадя в понеделник в работно време?
Публикувано Май 16, 201213 гд Много съм доволен от сервиза и промоцията! Пратих на жената телефона (iPhone 4) за профилактика на Home бутона. В понеделник тръгна към София, а днес си го получих! Бутона работи като нов! Благодаря!
Публикувано Май 18, 201213 гд Между 15 и 25-ти януари 2012г., ще отворят врати още четири сервиза на Алексервиз. И те ще са в: София - Люлин Пловдив Варна Русе Весело посрещане на Новата Година. Аз ли нещо не съм разбрал или има промяна в плана?
Публикувано Май 18, 201213 гд Щях да отварям, но не намерих правилните хора. Няма да отварям сервиз с всеки който поиска. Името ми е важно.
Публикувано Май 22, 201213 гд Автор От днес "Алексервиз" предлага нови цени за софтуерните услуги, както и за хардуерните услуги с части на клиента - 30лв. http://www.alekserviz.com/цени
Публикувано Май 24, 201213 гд Момчета, как работите тези празничните дни 24-28.05? Имам нужда от профилактика на хоум бутона и ако работите да взема да се разходя...
Публикувано Май 25, 201213 гд Абе почивайте сега с тея бутони бре Ако ще идвате да пием по нещо... Заповядайте
Публикувано Май 25, 201213 гд Да бе, ще се скриеш ли кат' миналия път, несериозник такъв, колко пъти те врънкам да фиркаме
Публикувано Май 25, 201213 гд Автор Сервизите ще работят в понеделник с нормално работно време. Телефонът е на разположение за въпроси и спешни ситуации - 0879 88 33 03
Публикувано Май 29, 201213 гд И моят home бутон вече е като нов. Днес бързичко го оправиха, каних се от месец-два да ходя до сервиза, но все не ми оставаше време. Сега виждам, че имало и 5% отстъпка за стари членове на форума, но не се възползвах от нея, както и да е Не очаквах услугата да струва 30 лв, но поне е бързо и качествено. Благодаря.
Публикувано Август 11, 201213 гд имам проблем с пауър бутона може ли да се отремонтира и кога бих могъл да го донеса
Публикувано Август 11, 201213 гд Автор Може да се отремонтира. Заповядайте в понеделник след 9:30ч. За повече информация: http://www.alekserviz.com Поздрави, Калоян
Публикувано Август 13, 201213 гд Много бързо и точна работа За половин час всичко беше ОК Имам само едно питане - за членове на форума нямаше ли някакви отстъпки или се лъжа. Благодаря за хубавата и бърза работа
Публикувано Август 13, 201213 гд Автор Трябва да се съобщи ника при посещението, за да се провери и ако отговаря на условията - има отстъпка.
Публикувано Септември 5, 201213 гд Автор Сервизът няма да работи в официалните почивни дни: 6-ти, 7-ми, 8-ми и 9-ти септември, 2012г.
Публикувано Декември 29, 201213 гд Здравейте колеги, на една моя приятелка й се вдлъбна пауър бутона, пак си работи, но няма кликващ звук и не се усеща натискане, но работи.Въпроса ми е това нещо може ли да се оправи или трябва да се смени целият бутон и ако може да ме ориентирате колко ще й струват вариантите?
Публикувано Декември 29, 201213 гд Автор Може да се ремонтира. Цената на този ремонт е 30лв. Весели Празници!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.