Публикувано Януари 3, 201214 гд Част: Дисплей Инфо: Тази част не може да се намери за момента. жалко. А може ли някой да ми каже къде може да го сменя ?
Публикувано Януари 3, 201214 гд Вярвай ми качеството и обслужването ще са на много високо ниво. Адресите ще разберете когато стартират сервизите. Супер! Сега няма да ми се налага да пращам телефона по куриер за почистване на Хоум бутона. Непременно ще посетя сервиза във Варна!
Публикувано Януари 3, 201214 гд Здравейте имам проблем с айпада. Приятелката ми счупи дисплея и сега има една пукнатина по него. Можете ли да ми го смените и колко ще струва. Мерси предварително Звънни в сервиза утре и ще оправим белята. За екипа в Русе ще разбереш когато стартира сервиза.
Публикувано Януари 5, 201214 гд Това е доста добра новина! Ще е хувабо обаче и да се добави поле за сериен номер или някакъв идентичен номер за всяко устройство за да няма злоупотреби.
Публикувано Януари 5, 201214 гд Това не е необходимо. Имам база с данни в сервиза където се добавя каквото е необходимо.
Публикувано Януари 10, 201214 гд Да кажа,че съм много доволен от сервиза. Забравих,че като потребител на форумът имам някакви привилегии,но и без това съм очарован от бързата и добра работа. Поздравления и само напред.
Публикувано Януари 22, 201214 гд здравейте и от мен,имам 3GS от новите с проблем в basebandа след ъпдейт ,можете ли да го оправите ?
Публикувано Януари 22, 201214 гд Дам, можем, звънни в сервиза утре за да ти кажем как и колко ще струва.
Публикувано Март 15, 201214 гд Тъй като по грешка ъпдейтнах до 5.1 без да си запазя бейзбанда.. имам 2 въпроса за сервиза: Предлага ли се услуга 'хардуерен даунгрейд' на бейзбанда на iPhone 4 както на 3GS и на каква цена? Ще отвори ли скоро сервиза във Варна или да го пращам до София? Благодаря предварително.
Публикувано Март 15, 201214 гд Автор Не, такава услуга за сега не се предлага. Има други варианти за отключване в зависимост от телефона. За повече информация - Алексервиз
Публикувано Март 15, 201214 гд До колкото знам за мен няма вариант.. Baseband v. 4.12 на iPhone 4 не се поддържа от нито един турбоСИМ. А АТ&T едва ли ще се навият да ми го отключат. Май ще се наложи да го продам в eBay.
Публикувано Април 21, 201213 гд Важи ли още офертата за почистване на хоум бутона, че и моя нещо почна да запецва през последния месец, а и понеже нямам възможност да го оставя, може ли да ми кажете дали сте много заети в момента и ако не - дали до час е възможно да се почисти и да го взема, аз ще обикалям там около квартала.(За сервиза в Младост става въпрос).Мерси!
Публикувано Април 22, 201213 гд Абсолютно същото ме интересува и мен! Колегата все едно го е написал от мое име..
Публикувано Април 22, 201213 гд Автор Да, важи. Заповядайте в сервиза между 9:30 и 17:00 за най-бързо отремонтиране.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.