Публикувано Септември 28, 201114 гд Category: Games Sep 29, 2011 Version: 1.0.2 1.02 GB Seller: Electronic Arts Nederland B.V. © 2011 Electronic Arts Inc. All Rights Reserved. LANGUAGES: English, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Korean, Spanish REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad. Requires iOS 3.1 or later
Публикувано Септември 30, 201114 гд Ехх на вас дава ли ви "Request Time Out" в Инсталус?От както са я качили пробвам да я дръпна,но греда...
Публикувано Октомври 1, 201114 гд След 4-5 неуспешни опита от installous, я дръпнах от "грешниците" и си я качих от компютъра. Играта е супер, най-накрая има това за което си мечтаех - комбиниран сезон с шампионат, купа, международни и т.н. Поразработили са и контрол схемата, само с три копчета се правят доста работи.
Публикувано Октомври 1, 201114 гд Автор Директни пасове, пооправили са контролите и т.н. Барнали са я.
Публикувано Октомври 1, 201114 гд На доста игри не го е писало, че става, но пък като си иска 3.1.3 и ми тръгва..тука нещо не стана
Публикувано Ноември 4, 201114 гд Ясно ми е всичко освен едно нещо, а именно как се правят ш*баните двойни подавания.
Публикувано Януари 5, 201214 гд И кога ще взимам пари а не да давам постоянно... от 30 млн останаха 12 ;д ? Редактирано Януари 5, 201214 гд от FedExpress
Публикувано Май 2, 201213 гд при мен играта тръгна , но различните купи и шампионати ми са заключени ,мога само ''friendly,practice end penalty shoot "'...от каде да пусна да играя турнир или купа нзн .
Публикувано Май 2, 201213 гд Пусни си "manager mode" там играеш първенства и купи едновременно т.е. цял сезон.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.