Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кулинарна тема (за чревоугодници)

Featured Replies

Публикувано

От тези сукалчета да няма подагра, не дай си боже!

• Отговори 1.6k
  • Прегледа 174.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Започвам с обезкостяването, като оставям бутчетата за друго ястие. От костите и бутчетата правя бульон, а месото от бутчетата с ориз. В един тиган слагам малко зехтин и чесън, към които добавям о

• Вече съм си в София и започнаха вечерите с приятели За студено предястие бях направил "бонбони" от прошуто, пълнени с микс от синьо сирене, крема сирене и фурми. Отделят се костилките на фурмит

• Аз си ги взех от amazon.de, защото там бяха най-изгодни към момента: 1. Steba SV 1 Precise "Sous-Vide Garer" Profi-Garmethode mit Vakuumierbeutel im Wasserbad - € 129.56 2. Foodsaver FSFSSL3840-050

Добавени снимки

Публикувано

Рискът не е по-голям от колкото при ядене на агнешко или малко прасенце :smile:

Консумацията на месо от млади животни причинява болест, наречена подагра /болярска болест/

Червени меса ям много рядко, не защото ме притесняват холестерол, подагра или наднормено тегло, а защото не ме кефят колкото рибата, която мога и искам да ям ежедневно. Иначе за два от проблемите имам решение - яко потене във фитнеса на Славия :smile:

1img0216.jpg

Подаграта също не ми се вярва да ми се натресе точно от тези теленца, защото ги ям точно 2-ва пъти в годината, колкото и агнешкото :smile:

Причини

Рисковите фактори, които са свързани с развитието на подагра са затлъстяването, високия прием на алкохол, генетично предразположение, високият прием на местни храни, някои лекарства като диуретиците.

Публикувано

Тази вечер в черешката на тортата се наблюдава влияние от тази тема ;)

Кошнички от пармезан

Тартар от риба тон

Млечно теленце

Публикувано

Джони, днес пробвах окрехкотитела, върши чудесна работа с телешкото месо :anime3:

Публикувано

Точно щях да казвам,че от тук ги е видял

Публикувано

Има член на това семейство в този форум.

Видях, че и Максим Бехар е с iPhone ;)

И аз забодох днес няколко телешки стекчета :smile:

img0923t.jpg

Имам и едни прибори трепач на WMF специално за телешки стек :smile:

img0925bw.jpg

Публикувано

Бехар се учи от най-добрите :)

ПП. Гаранция чете и тук и като нищо е откраднал идея за вечерята.

Публикувано

Джони,Бехар не само с IPhone,a и MacBook и ATV!

Публикувано

@johnnybravo: благодаря ти за пармезановите кошнички! Аз малко промених нещата ... вместо нормален пармезан ползвах Parmigiano Reggiano. Вкуса е по-плътен и се усеща нотка на ядки. И замених чери доматите с малки парченца пъпеш, а отгоре ръснах малко смлени орехи ...

... Иначе за два от проблемите имам решение - яко потене във фитнеса на Славия :smile:

Само, че след твоите рецепти това ми се струва по-лесно и оптически доста ефективно решение ;)

485266_417796581566446_100000083226584_1678223_120557679_n.jpg

Публикувано

Комбинацията от прошуто и пъпеш е чудесна и често използвана, преди го имахме в менюто "Prosciutto e Melone" :)

Публикувано

Преди:

post-8-1335692173,5369_thumb.jpg

(Popeye)

След:

post-8-1335692196,8712_thumb.jpg

;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Язовир Мандра до Хасково, но аз участвах само при готвенето на рибата. Това на снимката е баща ми (73 г.). Рибата от този водоем е прочута с прекрасният си вкус. Сомът нямаше никакъв дъх на тиня или някакви други гадости. Ял съм шаран от същият водоем, който беше 15 кг. и също беше страшно вкусен.

post-8-1335712071,7614_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

post-2354-13368433239117_thumb.jpg

Хлябчето което хапваме!!!Жена ми го прави в хлебопекарна и не го заменям за нищо;)Колкото и да не е здравословно:)))

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Адаш, два дни на вилата, мотори, скара, бира, салатки, водка... Рай :)

Публикувано

И аз мисля , че е кощунство, не може водка със скара :tooth:

Публикувано

Хах... Водката си я пих със салатка а скарата там си се печеше ;) За нея си имам ракийка;) Аз бира не пия освен до басейна.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Максим Бехар е страхотен кулинар, личност и професионалист! Всеки, който го познава е наясно! :smile:

Поздрави от мен! :smile:

Ако ти покажа снимка как паркира и по колко отвратителен начин спира на завой, преречвайки пътя на всички останали автомобили в улицата, а и квартала.. и с каква наглост слиза от колата си, сякаш е богопомазан..Всеки път....цяла зима....ще си наясно, че е един прехвален боклук..

Без извинение.. ;)

И с поздрави.. :smile:

За кулинарните му способности не мога да говоря....стига ми свинщината, която показва с поведението си на шофьор..

Публикувано

А бе велик беше, ама педофил...

Публикувано

Всички рецепти са много хубави, но няма ли начин някой да се заеме, който може естествено да ги събере в един файл, заедно със снимките.

Публикувано

Така както си тръгнал по-добре да ги поканиш да дойдат у вас да ти го сготвят.

Публикувано

Жена ми си направи нещо като готварска книга с iBooks Autor. Някой ден, когато има по-завършен вид, ще я споделя :smile:

Ето една от новите ни салати, където има интересна комбинация от зелена салата, сушени домати, босилек, бадеми, ягоди и козе сирене. Аз участвах само в дегустацията :smile:

img1212j.jpg

Скоро може да я видим в някое кулинарно предаване като стара сейшелска рецепта ;)

Публикувано

Нищо лошо не съм казал, ето, че се намери човек, който ще сподели в бъдеще с нас готварската книга на жена си.

Публикувано

Днес на обед или довечера ще ви направя един клип! Точно за чревоугодници на ясла :D Все съм виждал разхищение, но толкова, НЕ!!!

Публикувано

Лаврак и морски език :)5f0aaacd-b482-d376.jpg

5f0aaacd-b49c-ca29.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.