Публикувано Април 19, 201213 гд Рискът не е по-голям от колкото при ядене на агнешко или малко прасенце Консумацията на месо от млади животни причинява болест, наречена подагра /болярска болест/ Червени меса ям много рядко, не защото ме притесняват холестерол, подагра или наднормено тегло, а защото не ме кефят колкото рибата, която мога и искам да ям ежедневно. Иначе за два от проблемите имам решение - яко потене във фитнеса на Славия Подаграта също не ми се вярва да ми се натресе точно от тези теленца, защото ги ям точно 2-ва пъти в годината, колкото и агнешкото ПричиниРисковите фактори, които са свързани с развитието на подагра са затлъстяването, високия прием на алкохол, генетично предразположение, високият прием на местни храни, някои лекарства като диуретиците.
Публикувано Април 25, 201213 гд Тази вечер в черешката на тортата се наблюдава влияние от тази тема Кошнички от пармезан Тартар от риба тон Млечно теленце
Публикувано Април 25, 201213 гд Джони, днес пробвах окрехкотитела, върши чудесна работа с телешкото месо
Публикувано Април 25, 201213 гд Има член на това семейство в този форум. Видях, че и Максим Бехар е с iPhone И аз забодох днес няколко телешки стекчета Имам и едни прибори трепач на WMF специално за телешки стек
Публикувано Април 25, 201213 гд Бехар се учи от най-добрите ПП. Гаранция чете и тук и като нищо е откраднал идея за вечерята.
Публикувано Април 26, 201213 гд @johnnybravo: благодаря ти за пармезановите кошнички! Аз малко промених нещата ... вместо нормален пармезан ползвах Parmigiano Reggiano. Вкуса е по-плътен и се усеща нотка на ядки. И замених чери доматите с малки парченца пъпеш, а отгоре ръснах малко смлени орехи ... ... Иначе за два от проблемите имам решение - яко потене във фитнеса на Славия Само, че след твоите рецепти това ми се струва по-лесно и оптически доста ефективно решение
Публикувано Април 26, 201213 гд Комбинацията от прошуто и пъпеш е чудесна и често използвана, преди го имахме в менюто "Prosciutto e Melone"
Публикувано Април 29, 201213 гд Язовир Мандра до Хасково, но аз участвах само при готвенето на рибата. Това на снимката е баща ми (73 г.). Рибата от този водоем е прочута с прекрасният си вкус. Сомът нямаше никакъв дъх на тиня или някакви други гадости. Ял съм шаран от същият водоем, който беше 15 кг. и също беше страшно вкусен. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 12, 201213 гд Хлябчето което хапваме!!!Жена ми го прави в хлебопекарна и не го заменям за нищоКолкото и да не е здравословно))
Публикувано Юни 3, 201213 гд Хах... Водката си я пих със салатка а скарата там си се печеше За нея си имам ракийка Аз бира не пия освен до басейна.
Публикувано Юни 11, 201213 гд Максим Бехар е страхотен кулинар, личност и професионалист! Всеки, който го познава е наясно! Поздрави от мен! Ако ти покажа снимка как паркира и по колко отвратителен начин спира на завой, преречвайки пътя на всички останали автомобили в улицата, а и квартала.. и с каква наглост слиза от колата си, сякаш е богопомазан..Всеки път....цяла зима....ще си наясно, че е един прехвален боклук.. Без извинение.. И с поздрави.. За кулинарните му способности не мога да говоря....стига ми свинщината, която показва с поведението си на шофьор..
Публикувано Юни 11, 201213 гд Всички рецепти са много хубави, но няма ли начин някой да се заеме, който може естествено да ги събере в един файл, заедно със снимките.
Публикувано Юни 11, 201213 гд Така както си тръгнал по-добре да ги поканиш да дойдат у вас да ти го сготвят.
Публикувано Юни 11, 201213 гд Жена ми си направи нещо като готварска книга с iBooks Autor. Някой ден, когато има по-завършен вид, ще я споделя Ето една от новите ни салати, където има интересна комбинация от зелена салата, сушени домати, босилек, бадеми, ягоди и козе сирене. Аз участвах само в дегустацията Скоро може да я видим в някое кулинарно предаване като стара сейшелска рецепта
Публикувано Юни 11, 201213 гд Нищо лошо не съм казал, ето, че се намери човек, който ще сподели в бъдеще с нас готварската книга на жена си.
Публикувано Юни 12, 201213 гд Днес на обед или довечера ще ви направя един клип! Точно за чревоугодници на ясла Все съм виждал разхищение, но толкова, НЕ!!!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.